Värmesulor

Värmesulor bäst i test 2024

Bästa Värmesulor 2024

Värmesulor är en innovativ produkt som blivit allt mer populär under de senaste åren, särskilt i länder med kallare klimat som Sverige. Dessa smarta tillbehör är utformade för att hålla dina fötter varma och bekväma, oavsett hur låga temperaturerna sjunker. Perfekta för användning under vintermånaderna eller under utomhusaktiviteter som skidåkning, vandring och jakt, Värmesulor kan göra en enorm skillnad för din komfort och välbefinnande. På denna sida hittar ni de bästa värmesulorna för i år.

Sidan innehåller annonslänkar

Topplista Värmesulor

 1. Rubicson Uppladdningsbara värmesulor
 2. ALPENHEAT Värmesulor WIRELESS HOTSOLE
 3. ALPENHEAT Värmesulor LITHIUM
 4. Avignon Värme Sula
 5. Lenz Heat Sole 1.0
 6. Heat Experience Heated Insoles
 7. Heat Experience Heated App Controlled Insoles

Rubicson Uppladdningsbara värmesulor

Pris

 • Cirka pris : 500kr

Rubicson Uppladdningsbara värmesulor

Rubicson Uppladdningsbara värmesulor erbjuder en oslagbar komfort och värme som gör dem till det bästa valet i sin prisklass. Med dessa sulor kan du uppgradera dina skor inför kyliga dagar och säkerställa att dina fötter är varma och bekväma.
Dessa värmesulor har upp till 6 timmars batteritid, vilket innebär att du kan njuta av utomhusaktiviteter eller bara vara ute och gå utan att oroa dig för att fötterna ska bli kalla. De har två värmelägen, vilket ger dig möjlighet att justera värmen efter dina behov och de rådande förhållandena.
Rubicson Uppladdningsbara värmesulor är också utrustade med funktionen för anpassningsbar storlek. Du kan enkelt klippa dem till önskad storlek så att de passar perfekt i dina skor. Oavsett om du har stora vandringskängor, vanliga vardagsskor eller sportiga löparskor, kommer dessa sulor att passa perfekt. En annan praktisk funktion är att batterierna kan fästas runt benen eller placeras i skorna. Detta ger dig frihet att röra dig som du vill utan att sulorna begränsar dina rörelser.
Rubicson Uppladdningsbara värmesulor erbjuder jämn skovärme, vilket bidrar till att hålla dina fötter bekvämt varma oavsett hur kallt det är ute. Investera i dessa sulor och upplev den överlägsna komfort och värme de erbjuder. De är inte bara praktiska och effektiva, men de är också de bästa värmesulorna i sin prisklass.

Vårt betyg

Se pris
ALPENHEAT Värmesulor WIRELESS HOTSOLE

Pris

 • Cirka pris : 2200kr

ALPENHEAT Värmesulor WIRELESS HOTSOLE

Njut av komforten och värmen från ALPENHEAT Värmesulor WIRELESS HOTSOLE, den bästa värmesulan i sin prisklass. Med dessa sulor kan du enkelt hålla dina fötter varma, oavsett hur kallt det är ute. HotSole sulan är designad för de som söker maximal bekvämlighet och minimalt besvär. Vill du slippa sladdar? Då är HotSole sulan för dig. Styr enkelt värmen med hjälp av den medföljande trådlösa fjärrkontrollen. Det finns tre värmenivåer att välja mellan, så du kan hitta den perfekta temperaturen för varje situation. Dessa värmesulor kommer med POLIYOU® skumsula med inbyggda värmeelement i tådelen, vilket säkerställer att dina fötter alltid håller sig varma. De kan hålla värmen i 3 till 9,5 timmar, vilket gör dem perfekta för långa dagar utomhus. ALPENHEAT Värmesulor WIRELESS HOTSOLE drivs av uppladdningsbara Li-Polymer batterier. Batteripacket är smart inbyggt i sulan, vilket gör skorna mer bekväma att bära och mindre klumpiga än andra värmesulor på marknaden.
Om du letar efter en högkvalitativ, pålitlig och effektiv lösning för att hålla dina fötter varma under de kallaste månaderna, är ALPENHEAT Värmesulor WIRELESS HOTSOLE det självklara valet. Bästa värmesulorna i sin prisklass för i år

Vårt betyg

Se pris
ALPENHEAT Värmesulor LITHIUM

Pris

 • Cirka pris : 2300kr

ALPENHEAT Värmesulor LITHIUM

Förvandla dina skor till en oas av värme och komfort med AH6 – Alpenheat värmesulor Lithium. Dessa högpresterande värmesulor är det bästa valet i sin prisklass, erbjuder enastående värme och hållbarhet för att hålla dina fötter varma under de kallaste dagarna. AH6 – Alpenheat värmesulor Lithium har en imponerande värmetid på 12 till 24 timmar, tack vare de kraftfulla uppladdningsbara Li-Ion batterierna. Detta gör dem perfekta för långa dagar utomhus, oavsett om du är på skidresan, vandring eller bara njuter av en kylig dag i staden. Dessa värmesulor kommer med en kompakt tryckknapp med LED-display, vilket gör det enkelt att justera värmenivån efter dina behov. Du kan välja mellan två värmenivåer, samt en boost-nivå för intensiv värme när du behöver det som mest. AH6 – Alpenheat värmesulor Lithium är designade med ett stort värmeelement (43cm²) för fotens främre del, vilket säkerställer att dina fötter håller sig varma och bekväma. De är också utrustade med en monteringssats och clips för att fästa remmar, vilket gör dem enkla att fästa på skidor stövlar eller styva skor.
Batteriet är inte bara kraftfullt, utan också hållbart och laddas upp på bara cirka 4 timmar. Detta innebär att du snabbt kan ladda upp dina sulor och vara redo för nästa kalla dag.

Vårt betyg

Se pris
Avignon Värmesula

Pris

 • Cirka pris : 1600kr

Avignon Värmesula

Avigonon värmesula är det perfekta valet för dig som vill hålla dina fötter varma och bekväma under de kallaste dagarna. Dessa värmesulor är inte bara effektiva, men också otroligt bekväma tack vare den stötdämpande sulan i polyester, foam och PU. Avignon Värmesulan har tre värmenivåer på 40, 50 och 60 grader, vilket ger dig möjlighet att anpassa värmen efter dina behov och de rådande förhållandena. Oavsett om du behöver lite extra värme på en kylig morgon eller intensiv värme under en iskall dag, har Avignon Värmesula det du behöver. Dessa värmesulor har integrerade 3.7V 1800 mAh batterier i sulan, vilket ger dem en stark och hållbar kraftkälla. De styrs med en enkel fjärrkontroll som ryms i fickan, vilket gör det enkelt att justera värmen när du är på språng.
Avigonon värmesula kommer med ett laddningskit som inkluderar en micro USB och en väggkontakt. Detta gör det enkelt att ladda upp dina sulor och vara redo för nästa kalla dag. Värmesystemet är placerat på undersidan av framfoten, vilket säkerställer en jämn och effektiv värmedistribution. För att säkerställa en perfekt passform kan sulorna klippas framtill. De finns i storlekar S/M (35-40) och L/XL (41-46), vilket gör dem passande för en rad olika skostorlekar. Med Avigonon värmesula kan du njuta av värme och komfort under de kallaste månaderna. De är inte bara praktiska och effektiva, men också bekväma och lättanvända.

Vårt betyg

Se pris
Lenz Heat Sole 1.0

Pris

 • Cirka pris : 300kr

Lenz Heat Sole 1.0

Lenz Heat Sole 1.0 erbjuder en överlägsen kombination av värme och komfort, perfekt för de kallaste dagarna. Dessa värmesulor är utrustade med anatomisk support för foten, vilket ger dig maximal komfort under hela dagen. De passar dessutom med alla Lenz batteripack för sulor, vilket gör dem otroligt praktiska och mångsidiga. Med Lenz Heat Sole 1.0 kan du njuta av upp till 22 timmars värme, vilket gör dem perfekta för långa dagar utomhus. Oavsett om du är på skidresan, vandring eller bara njuter av en kylig dag i staden, kommer dessa sulor att hålla dina fötter varma och bekväma.

Billiga värmesulor.

Vårt betyg

Se pris
Heat Experience Heated Insoles

Pris

 • Cirka pris : 1600kr

Heat Experience Heated Insoles

Heat Experience Heated Insoles är den ultimata lösningen för att hålla dina fötter varma under kyliga dagar. Med dessa värmesulor kan du välja mellan tre olika värmenivåer, vilket ger dig möjlighet att anpassa värmen efter dina behov och de rådande förhållandena. Dessa sulor har en batteritid på 3-7 timmar, beroende på värmenivå och utomhustemperatur. Detta innebär att du kan njuta av varma och bekväma fötter under hela dagen, oavsett hur kallt det är ute. De väger bara 120 gram per sula, vilket innebär att de inte kommer att lägga till någon märkbar vikt till dina skor. Dessa värmesulor har en ergonomisk design och är stötdämpande, vilket ger dig maximal komfort under hela dagen. De styrs med den medföljande fjärrkontrollen, vilket gör det enkelt att justera värmen när du är på språng. Heat Experience Heated Insoles kan laddas med USB-uttag, powerbank eller eluttag i bilen. Detta innebär att du snabbt kan ladda upp dina sulor och vara redo för nästa kalla dag.

Vårt betyg

Se pris
Heat Experience Heated App Controlled Insoles

Pris

 • Cirka pris : 2200kr

Heat Experience Heated App Controlled Insoles

Heat Experience Heated App Controlled Insoles tar komfort och bekvämlighet till en helt ny nivå. Med dessa värmesulor kan du välja rätt värmenivå direkt från en app på din mobiltelefon, vilket ger dig full kontroll över dina sulors värmeinställningar.
Dessa sulor har en batteritid på 3 till 7 timmar, beroende på den valda värmenivån och vädret ute. Detta innebär att du kan njuta av varma och bekväma fötter under hela dagen, oavsett hur kallt det är ute. Dessa värmesulor har en ergonomisk design och är stötdämpande, vilket ger dig maximal komfort under hela dagen. De styrs med en app på din mobiltelefon, vilket gör det enkelt att justera värmen när du är på språng.

Vårt betyg

Se pris
Bra med värmesulor

Köpguide Värmesulor

När vinterns kyla börjar bita i tårna kan värmesulor vara lösningen på problemet. Dessa innovativa produkter har blivit allt mer populära under de senaste åren, speciellt bland dem som älskar att tillbringa tid utomhus under kyliga månader. Men med så många alternativ på marknaden, hur vet du vilka som är bäst för dig? Låt oss dyka ner i en detaljerad guide för att hjälpa dig hitta de perfekta värmesulorna.

 1. Värmetyp

Det finns två huvudtyper av värmesulor på marknaden: elektriska och kemiska. Elektriska värmesulor drivs av uppladdningsbara batterier och ger oftast flera värmeinställningar, vilket gör att du kan justera värmen enligt ditt behov. Kemiska värmesulor å andra sidan genererar värme genom en kemisk reaktion när de exponeras för luft, vilket kan vara ett bra alternativ om du inte har tillgång till en strömkälla.

 1. Batteriliv

Om du väljer elektriska värmesulor, bör du överväga batteriets livslängd. Du vill inte stå mitt i en skidbacke med kalla fötter för att dina sulor har laddat ur. De bästa värmesulorna bör kunna ge kontinuerlig värme i minst 5-6 timmar, men det finns också modeller som kan hålla upp till 8-10 timmar.

 1. Storlek och passform

Värmesulor kommer i olika storlekar och former. Vissa är one-size-fits-all och kan klippas till för att passa din sko, medan andra kommer i specifika skostorlekar. Se till att du väljer en sulstorlek som passar bekvämt i dina skor utan att göra dem för trånga. Dessutom bör sulorna vara tunna nog att inte påverka passformen på dina skor.

 1. Värmeinställningar

De flesta elektriska värmesulor erbjuder flera värmeinställningar. Detta kan vara mycket användbart eftersom du kan justera värmen efter temperaturen utomhus och din personliga komfortnivå. Vissa modeller erbjuder även en fjärrkontroll eller en app som låter dig ändra inställningarna utan att ta av dig skorna.

 1. Material

Materialval är också viktigt när du väljer värmesulor. De bör vara gjorda av material som är bekväma, hållbara och andningsbara. Ull och fleece är bra val för värmeisolering, medan ett fukttransporterande innerskikt kan hjälpa till att hålla fötterna torra. Gummi eller neopren kan erbjuda extra hållbarhet.

 1. Pris

Värmesulor varierar mycket i pris beroende på märke, typ och funktioner. Bestäm din budget innan du börjar handla och kom ihåg att en högre prislapp inte alltid betyder bättre kvalitet. Ibland kan du hitta prisvärda alternativ som erbjuder utmärkt prestanda.

 1. Recensioner

Slutligen, läs recensioner innan du köper. Kolla vad andra kunder säger om produktens prestanda, batterilivslängd, komfort och hållbarhet. Detta kan ge dig en bättre uppfattning om produktens verkliga kvalitet och hjälpa dig att undvika eventuella problem. Att välja rätt värmesulor kan göra en stor skillnad för din komfort under kalla vintermånader. Genom att ta hänsyn till dessa faktorer kan du hitta ett par värmesulor som inte bara håller dina fötter varma, men också bidrar till en bättre utomhusupplevelse.

Tips på värmekläder

Bästa värmesulorna
Bästa Värmesulorna

Varmt och skönt med värmesulor

Att vara ute i naturen med värmesulor kan förvandla din utomhusupplevelse, speciellt under de kallare månaderna. Värmesulor är utformade för att hålla dina fötter varma och bekväma, vilket gör att du kan njuta av din tid utomhus utan att oroa dig för kalla fötter.

Värmesulor är perfekta för en rad olika vinteraktiviteter i naturen, som jakt, skidåkning, promenader eller skridskoåkning. De kan också vara till stor hjälp om du planerar att vandra på din favoritstig eller till och med jaga rådjur. Dessutom kan värmesulor förbättra din upplevelse av vintervandring eller snöskovandring, eftersom det inte finns något värre än att ha kalla fötter när du försöker njuta av dessa aktiviteter.

Användningen av värmesulor är ganska enkel. För de elektriska modellerna, behöver du bara ladda upp dem innan du går ut. Laddningen kan hålla mellan 3,5 – 5 timmar, beroende på modellen och värmeinställningarna. När sulorna är fulladdade, placera dem i dina skor, välj önskad värmeinställning, och du är redo att gå. För kemiska värmesulor, behöver du bara ta bort dem från förpackningen för att aktivera den kemiska reaktionen som genererar värme.

Det bästa med värmesulor är att de inte bara håller fötterna varma, men de bidrar också till att hålla dem torra, vilket kan vara särskilt användbart om du planerar att vara ute i naturen under fuktiga eller snöiga förhållanden. Oavsett vad dina utomhusintressen är, kan värmesulor göra det roligare att njuta av dem när det är kallt. Glöm inte bort att även titta på värmehandskar och värmevästar.

Frågor och svar

Frågor och svar

Hur laddar jag mina elektriska värmesulor?

De flesta elektriska värmesulor kan laddas via en USB-kabel, vilket gör det möjligt att ladda dem med en dator, ett vägguttag eller till och med en bärbar powerbank.

Hur länge håller batteriet på elektriska värmesulor?

Det varierar beroende på modell och värmeinställning, men de flesta elektriska värmesulor ger 5-10 timmars användning på en enda laddning.

Kan jag tvätta mina värmesulor?

Det beror på tillverkaren och modellen. Vissa värmesulor är tvättbara, medan andra inte är det. Kontrollera alltid tillverkarens instruktioner innan du tvättar dina värmesulor.

Passar värmesulor i alla skor?

De flesta värmesulor är designade för att passa i de flesta skor, från vandringskängor till skidpjäxor. Men det är alltid bäst att mäta dina skor och jämföra med sulornas storlek innan du köper.

Bra Jaktbutiker

Flera bra jaktbutiker

astrosweden
pnjakt
RevolutionRace

Läs de senaste jaktnyheterna

Vi har 30 års erfarenhet

Vi har ett team av både jägare, fiskare och friluftsmänniskor.