Om oss

Om Jaktreview

Välkommen till vår värld av jakt, fritid och fiske – en plats där passion möter expertis. Vi är ett team av hängivna utomhusentusiaster vars hjärtan klappar för naturen och dess obegränsade äventyr. Vår gemensamma kärlek till jakt, fritidsaktiviteter och fiske har fört oss samman och inspirerat oss att skapa denna plattform där vi kan dela våra erfarenheter, kunskaper och passion med likasinnade. Här hittar du artiklar, tips, råd och produktrecensioner som täcker allt från de senaste trenderna inom jaktteknik till de bästa platserna för fiske runt om i världen. Vi tar även upp olika fritidsaktiviteter som du kan njuta av i det fria. Vi tror på att dela vår passion och kunskap för att inspirera fler människor att upptäcka glädjen och spänningen i utomhuslivet. Oavsett om du är en erfaren jägare, en ivrig fiskare eller bara någon som älskar att spendera tid i naturen, hoppas vi att du kommer att finna vår sida både informativ och inspirerande. Välkommen till vår gemenskap – vi ser fram emot att dela vårt äventyr med dig.

Gunnar på jaktreview.se

Hej, jag heter Gunnar. Jag är en passionerad jägare med över 30 års erfarenhet på fältet. Med nästan hälften av mitt liv tillägnat jakt, har jag samlat en rikedom av kunskap och insikter som jag gärna delar med andra. Jag började jaga när jag var i tjugoårsåldern och det blev snabbt mer än bara en hobby för mig. Det blev ett sätt att vara i harmoni med naturen, att förstå och respektera den kraft och skönhet som omger oss varje dag. Under mina tre decennier som jägare har jag haft förmånen att jaga i olika miljöer och klimat, från de kalla vinterlandskapen i norra Sverige till de varma somrarna. Varje erfarenhet har lärt mig något nytt och hjälpt mig att växa som jägare och som människa.
När jag inte är ute på jakt, älskar jag att spendera tid med min familj, vandra i naturen och läsa böcker om viltvård och naturbevarande. Jag är också en ivrig fotograf och gillar att dokumentera mina jakter och resor för att dela med andra. Jag tror starkt på hållbar jakt. För mig handlar jakt inte bara om spänningen i jakten, utan också om att respektera och värna om naturen. Jag strävar alltid efter att jaga på ett etiskt och hållbart sätt, och att bidra till bevarandet av våra vilda landskap och arter.
Jaktreview.se hoppas jag kunna dela med mig av mina erfarenheter och kunskaper, och kanske inspirera andra till att upptäcka glädjen och belöningen med jakt.

Om oss

Daniel på jaktreview.se

Hej, jag heter Daniel. Jag är en inbiten fiskare med över 35 års erfarenhet vid vattenkanten. Jag har tillbringat större delen av mitt liv med att utforska olika fiskevatten, lära mig om olika arter och förbättra mina fisketekniker. Min resa som fiskare började när jag var ganska ung. Jag blev snabbt fascinerad av den tystnad och fred som finns vid vattnet, och den spänning och glädje som kommer med varje fångst. Sedan dess har fisket blivit en integrerad del av mitt liv, ett sätt att koppla av, reflektera och vara i harmoni med naturen.
Under mina 35 år som fiskare har jag haft chansen att fiska i en mängd olika miljöer, från de lugna sjöarna och strömmarna i Sverige, till de utmanande floderna och havsområdena runt världen. Varje plats har sina egna unika utmaningar och belöningar, och har lärt mig att anpassa mina tekniker och strategier för att lyckas. När jag inte är ute och fiskar, njuter jag av att spendera tid med min familj, läsa fiskeböcker och titta på dokumentärer om marint liv.
Hållbarhet är en viktig fråga för mig. Jag tror på ansvarsfullt fiske, vilket innebär att respektera naturen och dess invånare, och att alltid sträva efter att minimera vår inverkan på miljön. Jag praktiserar catch and release så mycket som möjligt, och jag är alltid noga med att rengöra mina platser innan jag lämnar dem.
Hos Jaktreview.se hoppas jag kunna dela med mig av min passion och kunskap om fiske, och kanske inspirera andra att ta upp denna underbara hobby.

Om oss

Andreas på jaktreview.se

Hej, jag heter Andreas. Jag är en hängiven friluftsentusiast med över 30 års erfarenhet av camping och utomhusäventyr. Från att tälta i skogar till att upptäcka avlägsna bergsvandringsleder, har jag tillbringat större delen av mitt liv med att utforska det stora utomhus.
Min passion för camping och friluftsliv började när jag var ung. Det var något magiskt med att vara omgiven av naturen, att sova under stjärnorna och att vakna upp till ljudet av fåglar. Sedan dess har mitt intresse för camping vuxit och utvecklats till ett livslångt äventyr.
Under mina 30 år av camping har jag haft privilegiet att uppleva en mängd olika miljöer. Jag har campat i de djupa skogarna i Norrland, längs de vackra kustlinjerna i södra Sverige, och på toppen av fjäll i fjärran länder. Varje plats har sin egen unika charm och utmaningar, vilket alltid ger mig nya erfarenheter och lärdomar.
När jag inte är ute på camping, njuter jag av att planera min nästa resa, läsa böcker om överlevnad och friluftsliv, och dela mina erfarenheter med andra entusiaster. Jag är också en ivrig fotograf och älskar att dokumentera mina äventyr för att dela med familj och vänner.
För mig handlar camping och friluftsliv inte bara om att uppleva naturen, utan också om att respektera och värna om den. Jag tror starkt på principen om ”lämna ingen spår” och strävar alltid efter att minimera min inverkan på de platser jag besöker.
Genom Jaktreview.se hoppas jag kunna dela min passion för camping och friluftsliv, inspirera andra till att ta steget ut i det fria, och kanske till och med lära dig något nytt.

Om oss

Bra Jaktbutiker

Flera bra jaktbutiker

astrosweden
pnjakt
RevolutionRace

Läs de senaste jaktnyheterna

Vi har 30 års erfarenhet

Vi har ett team av både jägare, fiskare och friluftsmänniskor.