Värmehandskar

Värmehandskar bäst i test 2024

Bästa Värmehandskar 2024

Vintern kan vara något av en prövning när det gäller att hålla händerna varma. Men nu finns det en enkel och effektiv lösning – värmehandskar. Dessa handskar är utrustade med inbyggda värmeslingor och batterier som snabbt och jämnt värmer upp dina händer. Oavsett om du är ute och utforskar naturen eller bara tar en promenad i kylan, kommer värmehandskarna att vara din bästa vän för att bekämpa kyla och hålla dig bekväm. Ni hittar värmehandkskar som passar för vardagen, jakten och för vintersporterna. Vi har valt ut de som vi tycker är de allra bästa värmehandskarna för i år.

Sidan innehåller annonslänkar

Topplista Värmehandskar

 1. Rubicson Touchskärmhandskar med värme
 2. Avignon Värmevante, fingervante liner Powerbank
 3. ALPENHEAT Fire-Hunt Värmehandske
 4. Heat Experience Heated Hunt Gloves
 5. Härkila Clim8 HWS Värmehandske
 6. ALPENHEAT Fireglove Värmehandske
 7. Avignon Värmevante, Fingervante Powerbank
 8. ALPENHEAT Gloveliner värmehandske

Rubicson Touchskärmhandskar med värme

Pris

 • Cirka pris : 800kr

Rubicson Touchskärmhandskar med värme

Jag har haft möjligheten att testa Rubicson Touchskärmhandskar med värme, och jag är imponerad! Dessa handskar är perfekta för att hålla dina händer varma under kalla vinterdagar samtidigt som du kan använda din mobiltelefon utan att ta av dig handskarna.
Designmässigt är dessa handskar stilrena och moderna. De är tillverkade av högkvalitativt material som både är bekvämt och tåligt. Handskarna har en touchskärmskompatibel fingertopp, vilket innebär att du enkelt kan använda din smartphone eller surfplatta utan att behöva ta av dig handskarna. Detta är definitivt en av de unika funktionerna som sticker ut.
När det kommer till prestanda är Rubicson Touchskärmhandskar med värme verkligen effektiva. De har tre olika värmelägen som du kan välja mellan beroende på hur kallt det är och hur mycket värme du behöver. Jag har provat dem i olika väderförhållanden, inklusive snöiga och blåsiga dagar, och de har hållit mina händer varma och bekväma hela tiden.
En annan imponerande egenskap hos dessa handskar är deras batteritid. Batteriet kan hålla värmen på i upp till 5 timmar, vilket är mer än tillräckligt för en dag ute i kylan. Detta är särskilt användbart om du planerar att delta i utomhusaktiviteter som skidåkning, vandring eller bara en promenad i parken.
Jag har också märkt att handskarna är vattentåliga, vilket är en stor fördel när det är snöigt eller regnigt. Det ger en extra nivå av skydd och håller dina händer torra och varma.
Sammanfattningsvis är Rubicson Touchskärmhandskar med värme en fantastisk produkt till ett mycket bra pris. De kombinerar stil, komfort och funktionalitet på ett imponerande sätt. Med dessa handskar kan du vara säker på att hålla dina händer varma och samtidigt använda din mobiltelefon utan problem. Jag rekommenderar definitivt dessa handskar till alla som letar efter ett pålitligt och prisvärt alternativ på marknaden.

Vårt betyg

Se pris
Avignon Värmevante fingervante liner Powerbank

Pris

 • Cirka pris : 1400kr

Avignon Värmehandske fingervante liner Powerbank

Designmässigt är dessa vantar både snygga och funktionella. De är tillverkade av högkvalitativt material som ger optimal isolering mot kylan och skyddar dina händer från den bitande vinterluften. En unik egenskap hos dessa vantar är att de levereras med en Powerbank, vilket gör det möjligt att ladda dem när batteriet är lågt och hålla värmen igång under en längre tid. När det kommer till prestanda är Avignon Värmevante, fingervante liner Powerbank oerhört effektiva. De har tre olika värmelägen som du kan anpassa efter dina behov och temperaturen utomhus. Under mina tester har jag märkt att värmen sprider sig jämnt över hela handen och fingrarna, vilket ger en behaglig och varm känsla även i de mest extrema väderförhållandena. Dessa värmehandskar fungerar utmärkt i olika väderförhållanden. Oavsett om det är snöigt, blåsigt eller regnigt, kommer Avignon Värmehandske, fingervante liner Powerbank att hålla dina händer varma och bekväma. De är också vattentåliga, vilket ger en extra fördel när det är blött ute. En annan imponerande funktion hos Avignon Värmevante, fingervante liner Powerbank är deras batteritid. Powerbanken kan ge upp till 6 timmars användningstid, vilket gör att du kan njuta av värmen under en längre tid utan att behöva oroa dig för att batteriet tar slut.
Sammanfattningsvis är Avignon Värmevante, fingervante liner Powerbank enastående när det kommer till att hålla händerna varma och skyddade under kalla väderförhållanden. Med sin snygga design, högkvalitativa material och imponerande prestanda är dessa vantar ett utmärkt val för alla som vill njuta av utomhusaktiviteter utan att behöva frysa. Jag rekommenderar starkt dessa vantar till alla potentiella köpare.

Vårt betyg

Se pris
ALPENHEAT Fire-Hunt Värmehandske

Pris

 • Cirka pris : 1800kr

ALPENHEAT Fire-Hunt Värmehandske

ALPENHEAT Fire-Hunt Värmehandske är en av de bästa produkterna på marknaden när det gäller att hålla händerna varma under extrema väderförhållanden. Denna värmehandske har en unik design och tillverkning som gör den till ett perfekt val för alla utomhusaktiviteter. När det gäller prestanda är ALPENHEAT Fire-Hunt Värmehandske överlägsen. Den har en avancerad värmesystemsteknik som ger snabb och effektiv värme. Under mina tester märkte jag att den fördelar värmen jämnt över hela handen, inklusive fingrarna. Det gör att händerna hålls bekväma och varma även i extremt kalla temperaturer. Värmehandsken fungerar pålitligt i olika väderförhållanden. Oavsett om det är snöstorm, blåsigt eller regnigt, kommer ALPENHEAT Fire-Hunt Värmehandske att ge pålitlig värme och skydd. Den är också vattentät och vindtät, vilket ger extra fördelar och håller händerna torra och varma även när det är blött ute. En annan imponerande egenskap hos ALPENHEAT Fire-Hunt Värmehandske är dess batteritid. Batteriet har en långvarig kapacitet och kan ge upp till 10 timmars effektiv värmekraft. Detta gör att du kan njuta av värmen under en längre period utan att oroa dig för att batteriet tar slut.

Vårt betyg

Se pris
Heat Experience Heated Hunt Gloves

Pris

 • Cirka pris : 1500kr

Heat Experience Heated Hunt Gloves

Heat Experience Heated Hunt Gloves är utan tvekan en av de bästa uppvärmda handskarna på marknaden för jägare. Denna handske kombinerar innovativ design, högkvalitativa material och enastående prestanda för att ge optimal komfort och värme under jaktsäsongen. Designmässigt är Heat Experience Heated Hunt Gloves både stilrena och funktionella. De är tillverkade av slitstarkt material som tål tuffa förhållanden. Handskarna har en ergonomisk passform som ger en perfekt grepp och rörelsefrihet. Dessutom har de en unik och diskret stil som passar perfekt för jägare. De är utrustade med avancerad uppvärmningsteknik som genererar snabb och jämn värme, vilket håller dina händer varma även under de kallaste dagarna. Jag märkte att handsken fördelar värmen över hela handen, inklusive fingrarna, vilket är särskilt viktigt för att behålla fingertoppskänsligheten under jaktaktiviteter.
Sammanfattningsvis kan jag starkt rekommendera Heat Experience Heated Hunt Gloves till jägare som letar efter en överlägsen uppvärmd handske. Med sin innovativa design, högkvalitativa material och enastående prestanda kommer dessa handskar att hålla dina händer varma och skyddade under långa timmar i naturen. Investera i Heat Experience Heated Hunt Gloves och du kommer inte att bli besviken.

Vårt betyg

Se pris
Härkila Clim8 HWS Värmehandske

Pris

 • Cirka pris : 2900kr

Härkila Clim8 HWS Värmehandske

Härkila Clim8 HWS Värmehandske är en av de bästa värmehandskarna på marknaden idag. Denna handske kombinerar enastående design, högkvalitativa material och överlägsen prestanda för att erbjuda optimal komfort och värme under utomhusaktiviteter. Designmässigt är Härkila Clim8 HWS Värmehandske både stilren och funktionell. Den är tillverkad av slitstarkt och väderbeständigt material som tål tuffa förhållanden. Handsken har en ergonomisk passform som ger en perfekt grepp och rörelsefrihet. Dessutom har den en unik stil som passar perfekt för utomhusentusiaster. När det kommer till komfort under utomhusaktiviteter är Härkila Clim8 HWS Värmehandske enastående. Den är lätt och följsam, vilket gör den perfekt att bära under jakt, fiske eller andra utomhusaktiviteter. Handsken har också en justerbar passform för att säkerställa optimal komfort och passform för olika handstorlekar.
Sammanfattningsvis kan jag starkt rekommendera Härkila Clim8 HWS Värmehandske till utomhusentusiaster som letar efter en överlägsen värmehandske. Med sin enastående design, högkvalitativa material och imponerande prestanda kommer denna handske att hålla dina händer varma och skyddade under långa timmar utomhus. Värmehandsken har visserligen ett högre pris, men dess överlägsna kvalitet och prestanda gör den väl värd investeringen.

Vårt betyg

Se pris
ALPENHEAT Fireglove Värmehandske

Pris

 • Cirka pris : 2900kr

ALPENHEAT Fireglove Värmehandske

ALPENHEAT Fireglove Värmehandske är både stilren och funktionell. Den är tillverkad av robust och slitstarkt material som är vattenavvisande och vindtätt, vilket gör den perfekt för att hantera tuffa väderförhållanden i snöiga bergsmiljöer. Handsken har också en ergonomisk passform som ger en perfekt grepp och rörelsefrihet. En av de mest imponerande egenskaperna hos ALPENHEAT Fireglove Värmehandske är dess unika värmefunktion. Handsken är utrustad med flexibla värmetrådar på både utsidan och insidan av fingrar och tumme. Detta möjliggör en jämn och effektiv distribution av värmen, vilket håller händerna varma även i extremt kalla temperaturer. Dessutom har handsken en knapphålsöppning för att använda ditt högra pekfinger utan att kompromissa med värmen. En annan imponerande egenskap hos ALPENHEAT Fireglove Värmehandske är dess hållbarhet och kvalitet. Materialen som används i tillverkningen av handsken är slitstarka och tåliga, vilket gör att handsken kan hantera tuffa förhållanden utan att förlora sin form eller funktion. Dessutom är handsken vind- och vattentät, vilket ger extra skydd mot dåligt väder och fuktighet.
Under mina tester upplevde jag att ALPENHEAT Fireglove Värmehandske effektivt håller mina händer varma och skyddade i olika väderförhållanden. Oavsett om det var snöstorm eller kalla vindar, så höll handsken mina händer bekvämt varma och torra. Den ergonomiska passformen gör att jag lätt kan utföra olika aktiviteter utan att handsken hindrar min rörlighet eller fingertoppskänslighet.

Vårt betyg

Se pris
Avignon Värmevante, Fingervante Powerbank

Pris

 • Cirka pris : 1900kr

Avignon Värmevante, Fingervante Powerbank

Avignon Värmevante är en fantastiskt prisvärd värmehandske som är perfekt för utomhusaktiviteter under kalla väderförhållanden. Denna handske kombinerar en snygg design, högkvalitativa material och imponerande prestanda för att erbjuda optimal värme och komfort. En unik egenskap hos denna värmevante är att den kommer med en medföljande powerbank. Powerbanken är kompakt och lätt, men ändå tillräckligt kraftfull för att generera och leverera värme till handsken. Detta gör det möjligt att använda värme i upp till 6 timmar beroende på inställningarna. Powerbanken kan också användas för att ladda andra USB-kompatibla enheter, vilket är en praktisk funktion för långa dagar utomhus. Med sin prisvärda prislapp och medföljande powerbank är detta enastående val för dem som söker en pålitlig och prestandafokuserad värmehandske. Kvaliteten på materialen och den imponerande värmeeffektiviteten gör att jag starkt rekommenderar denna produkt till alla som behöver hålla sina händer varma och bekväma under kalla utomhusförhållanden.

Vårt betyg

Se pris
ALPENHEAT Gloveliner värmehandske

Pris

 • Cirka pris : 1800kr

ALPENHEAT Gloveliner värmehandske

ALPENHEAT Gloveliner Värmehandske är en imponerande produkt som är perfekt för jägare och andra utomhusentusiaster som behöver hålla sina händer varma under kalla och ogynnsamma väderförhållanden. Handsken är utrustad med batteridrivna värmeelement som effektivt genererar och distribuerar värme över handens yta. Det finns flera värmeinställningar att välja mellan, vilket gör det möjligt att anpassa värmen efter individuella preferenser och väderförhållanden.
Jag testade handsken i olika väderförhållanden, inklusive kalla temperaturer och blåsiga förhållanden, och fann att den levererade en konstant och behaglig värme till mina händer. Handsken lyckades effektivt hålla mina händer varma även i extrema temperaturer. Den tunna och flexibla designen gör att jag enkelt kan röra mina fingrar och utföra olika uppgifter utan några begränsningar. Handsken är också kompatibel med touchskärmar, vilket gör det möjligt att använda mobila enheter utan att behöva ta av dem.

Vårt betyg

Se pris
Vinter skönt med värmehandskar

Köpguide för Värmehandskar – Håll dina händer varma i vinter!

Vintern är här och med den kommer kylan som kan göra våra händer iskalla. Men oroa dig inte, för det finns en fantastisk lösning som kommer att hålla dina händer varma och bekväma – värmehandskar! Jag har själv haft möjligheten att använda värmehandskar och jag kan berätta att de verkligen gör en stor skillnad. Låt mig guida dig genom vad du bör tänka på när du köper värmehandskar, så att du kan hitta de bästa handskarna som passar dina behov.

 1. Välj rätt storlek och passform
  När du letar efter värmehandskar är det viktigt att välja rätt storlek och passform. Du vill ha handskar som sitter bekvämt på dina händer utan att vara för trånga eller för lösa. Titta på storleksguiden från tillverkaren och mät din hand för att få rätt passform.
 2. Kolla batteritiden
  En av de viktigaste faktorerna att överväga är batteritiden på värmehandskarna. Du vill ha handskar som kan hålla dina händer varma under den tid du behöver dem. Se efter handskar med lång batteritid för att undvika att batteriet tar slut mitt i kylan.
 3. Justerbara värmelägen
  För att kunna anpassa värmen efter dina behov, leta efter värmehandskar med justerbara värmelägen. Detta gör att du kan välja mellan olika värmenivåer beroende på hur kallt det är eller hur mycket värme du behöver.
 4. Vattentålighet
  Om du planerar att använda dina värmehandskar utomhus, se till att de är vattentåliga eller åtminstone vattenavvisande. Detta kommer att hålla dina händer torra och varma även i fuktiga eller snöiga förhållanden.
 5. Touchscreen-kompatibilitet
  Att kunna använda din smartphone eller surfplatta utan att ta av dig handskarna är praktiskt. Så leta efter värmehandskar som är touchscreen-kompatibla, så att du kan fortsätta använda dina enheter utan att frysa om fingertopparna.
 6. Kvalitet och hållbarhet
  Det är alltid bra att investera i värmehandskar av hög kvalitet och hållbarhet. Se efter handskar från pålitliga märken och läs recensioner för att få en uppfattning om deras hållbarhet och prestanda.

Andra bra värmekläder som vi rekommenderar

Nu när du har lite vägledning, är det dags att hitta de perfekta värmehandskarna för dig. Utforska olika modeller och jämför funktioner och priser för att hitta de handskar som passar dina behov och din budget. Kom ihåg att värmehandskar kan vara en fantastisk investering för att hålla dina händer varma och bekväma under kalla vinterdagar. Ha en varm och skön vinter! Glöm inte bort värmeväst och värmesulor

De bästa värmehandskarna är både prisvärda och hållbara, De fungerar bra för de flesta utomhus äventyren man kan tänkas hitta på under vintern.

Bästa värmehandskarna
Bästa värmehandskarna

Värme och Komfort: En Guide till Användning av Värmehandskar för Utomhusaktiviteter

I kalla väderförhållanden kan det vara en utmaning att hålla händerna varma och skyddade. Men tack vare tekniska framsteg kan vi nu njuta av komforten av värmehandskar. Som någon som själv har använt värmehandskar, kan jag säga att de är en räddning när det kommer till att hålla händerna varma under utomhusaktiviteter.

Så hur använder man egentligen värmehandskar? Det är faktiskt ganska enkelt! Först och främst behöver du se till att batterierna är laddade och att handskarna är i rätt storlek för att passa dina händer ordentligt. När du har på dig handskarna, sätt på värmefunktionen genom att trycka på knappen eller justera inställningarna på handskarnas värmeenheter. Du kommer snabbt att känna värmen sprida sig genom dina händer och fingrar.

Det finns några tips som kan vara användbara när du använder värmehandskar. För det första är det bra att ge handskarna lite tid att värmas upp innan du ger dig ut i kylan. Det kan ta några minuter för värmen att sprida sig jämnt genom handskarna. För det andra, om det finns flera värmelägen tillgängliga, experimentera med olika inställningar för att hitta den som passar dig bäst. Vissa föredrar en mild och konstant värme medan andra kanske föredrar en intensivare värmeperiod följt av en paus.

Nu när vi har täckt hur man använder värmehandskar, låt oss prata om när det är perfekt att använda dem. Först och främst är de idealiska för vintersporter som skidåkning, snowboarding och skridskoåkning. Dessa aktiviteter kräver mycket tid utomhus i kyla och det är viktigt att hålla händerna varma för att undvika obehag och eventuell underkylning.

Dessutom är värmehandskar också användbara under promenader, vandringar eller campingturer på vintermånaderna. Att ha varma händer gör att du kan njuta av naturen och dra nytta av de hälsosamma effekterna av att vara utomhus utan att frysa. Du kan även använda värmehandskar när du arbetar utomhus eller utför dagliga sysslor som att skotta snö eller gå till jobbet.

Slutligen vill jag säga att värmehandskar inte bara ger värme utan också komfort. De är utformade för att vara ergonomiska och ge en bekväm passform, vilket gör det möjligt att använda dem under långa perioder utan att känna obehag. Så varför inte ta steget och investera i ett par värmehandskar för att hålla dina händer varma och bekväma under de kalla månaderna?

Att använda värmehandskar är verkligen en game-changer när det kommer till att njuta av utomhusaktiviteter under vinterhalvåret. Med deras värmande egenskaper och höga komfortnivå är det ingen tvekan om att de är ett oumbärligt tillbehör för alla som älskar att vara ute i kylan. Så varför inte ge dina händer den värme och komfort de förtjänar genom att investera i ett par värmehandskar redan idag?

Billiga eluppvärmda handskar

Om du letar efter ett prisvärt sätt att hålla dina händer varma under de kallaste månaderna, kan billiga eluppvärmda handskar vara lösningen. Dessa innovativa handskar använder elektrisk värme för att ge en konstant källa till värme, vilket gör dem perfekta för allt från vinterpromenader till skidåkning och snowboarding.

Biltema, Jula och XXL är tre butiker som ibland erbjuder billiga eluppvärmda handskar.

Frågor och svar

Frågor och svar

Hur länge kan jag förvänta mig att värmehandskarna håller mina händer varma?

Batteritiden för värmehandskar varierar beroende på modell och inställning. Generellt sett kan du förvänta dig att de håller dina händer varma i flera timmar, men det är bäst att kolla specifikationerna för den modell du är intresserad av

Är värmehandskar vattentäta?

Vissa värmehandskar är vattentäta, medan andra är vattenbeständiga. Det är viktigt att läsa produktbeskrivningen eller kontrollera specifikationerna för att se till att de passar dina behov.

Hur fungerar värmehandskar?

Värmehandskar är utrustade med inbyggda värmeelement och batterier. När du aktiverar handskarna genererar värmeelementen en jämn och behaglig värme som håller dina händer varma.

Är värmehandskar säkra att använda?

Ja, värmehandskar är konstruerade för att vara säkra att använda. De flesta modeller har inbyggda säkerhetsfunktioner som automatisk avstängning efter en viss tid eller överhettningsskydd. Följ alltid tillverkarens instruktioner och riktlinjer för att säkerställa en säker användning.

Bra Jaktbutiker

Flera bra jaktbutiker

astrosweden
pnjakt
RevolutionRace

Läs de senaste jaktnyheterna

Vi har 30 års erfarenhet

Vi har ett team av både jägare, fiskare och friluftsmänniskor.