Jakttröja

Jakttröja bäst i test 2024

Bästa Jakttröjan 2024

Jakttröjor är en oumbärlig del av en jägares garderob. De erbjuder inte bara skydd mot elementen, utan kan också förbättra din prestanda i fältet. Oavsett om du är ute efter den bästa jakttröjan för att hålla dig varm under kalla morgnar, en billig men hållbar tröja för sporadiska jaktturer, eller en snygg tröja som kombinerar funktionalitet med mode, finns det ett brett utbud av alternativ tillgängliga. I denna artikel kommer vi att utforska några av de bästa, mest prisvärda och snyggaste jakttröjorna på marknaden idag.

Sidan innehåller annonslänkar

Topplista Jakttröja

 1. Härkila Sweatshirt Willow Green
 2. Pinewood Tröja Stickad Hurricane Brown Melerad
 3. Pumori Hotagen Ulltröja Windstopper
 4. Härkila Hoodie Grey
 5. Swedteam Ridge Light M Sweater Full-zip
 6. Härkila Hoodie Willow Green
 7. Härkila Steinn Fleecejacka – Light Willow Green
 8. Härkila Metso Full zip Tröja – Willow green

Härkila Sweatshirt Willow Green

Pris

 • Cirka pris : 800kr

Härkila Sweatshirt Willow Green

Härkila Sweatshirt Willow Green är en utmärkt jakttröja för alla som älskar utomhusaktiviteter, speciellt jakt. Tillverkad av 80% bomull och 20% polyester, denna tröja kombinerar komfort och hållbarhet på bästa sätt. Designmässigt har tröjan en stor tryckt design på bröstet och ribbning vid halsen, vilket ger den en unik och tilltalande stil. Dessutom har den ergonomiska skärlinjer som förstärker dess estetiska värde och ger den ett modernt utseende. När det kommer till prestanda i jakt, levererar Härkila Sweatshirt Willow Green verkligen. Det tjocka materialet ger tillräckligt med värme för kyliga morgnar utan att vara för tung, vilket gör den idealisk för aktivt friluftsliv. Tröjan har en relativt nära passform, vilket gör att den sitter bekvämt utan att begränsa rörelsen. Sweatshirten är också utrustad med en tvättbehandling som ger den ett mjukt och slitet utseende. Denna funktion bidrar inte bara till tröjans övergripande estetik, men gör den också mer motståndskraftig mot smuts och fläckar – en nödvändig funktion för alla jaktkläder.


Sammanfattningsvis är Härkila Sweatshirt Willow Green en högpresterande, snygg och hållbar tröja som är perfekt för alla jägare eller utomhussportentusiaster. Dess komfort, hållbarhet och unika design gör den till ett utmärkt val för alla som söker en pålitlig och stilfull jakttröja.

Vårt betyg

Se pris
Pinewood Tröja Stickad Hurricane Brown Melerad

Pris

 • Cirka pris : 1200kr

Pinewood Tröja Stickad Hurricane Brown Melerad

Pinewood Tröja Stickad Hurricane Brown Melerad är en utmärkt följeslagare för alla som älskar utomhusaktiviteter, inklusive jakt. Tröjan är tillverkad av en blandning av ull och akryl, vilket ger både komfort och hållbarhet. Designmässigt har tröjan en hög krage och halv dragkedja, vilket ger den en distinkt och modern stil. Dess mörkbruna färg ger den ett klassiskt och tidlöst utseende, perfekt för naturen. När det gäller prestanda i jakt, levererar Pinewood Tröja Stickad Hurricane Brown Melerad verkligen. Det vind- och vattentäta membranet ger utmärkt skydd mot väder och vind, vilket gör den idealisk för användning i olika väderförhållanden. Tröjan är också bekväm att bära under längre perioder, tack vare dess mjuka material och väl genomtänkta design. En av de mest framstående funktionerna i denna tröja är dess vind- och vattentätta egenskaper. Detta gör den till ett utmärkt val för utomhusaktiviteter där du kan utsättas för oväntade väderförändringar.


Slutligen, Pinewood Tröja Stickad Hurricane Brown Melerad är en utmärkt investering för alla jägare eller friluftsentusiaster. Dess kombination av komfort, hållbarhet och funktionalitet gör den till ett utmärkt val för alla som söker en pålitlig och stilfull jakttröja.

Vårt betyg

Se pris
Shield Pumori Hotagen Ulltröja Windstopper

Pris

 • Cirka pris : 1000kr

Pumori Hotagen Ulltröja Windstopper

Pumori Hotagen Ulltröja Windstopper är en fantastisk tröja för alla som älskar utomhusaktiviteter, speciellt jakt. Tröjan är tillverkad av 100% merinoull, vilket ger både komfort och hållbarhet. Designmässigt har tröjan en hög krage och halv dragkedja, vilket ger den en distinkt och modern stil. Dess subtila färgsättning ger den ett klassiskt och tidlöst utseende, perfekt för naturen. När det gäller prestanda i jakt, levererar Pumori Hotagen Ulltröja Windstopper verkligen. Merinoullen ger utmärkt värme och andningsförmåga, vilket gör den idealisk för användning i olika väderförhållanden. Tröjan är också bekväm att bära under längre perioder, tack vare dess mjuka material och väl genomtänkta design. En av de mest framstående funktionerna i denna tröja är dess vindtäta egenskaper. Detta gör den till ett utmärkt val för utomhusaktiviteter där du kan utsättas för oväntade väderförändringar.

Pumori Hotagen Ulltröja Windstopper är en utmärkt investering för alla jägare eller friluftsentusiaster. Dess kombination av komfort, hållbarhet och funktionalitet gör den till ett utmärkt val för alla som söker en pålitlig och stilfull jakttröja.

Vårt betyg

Se pris
Härkila Hoodie Grey

Pris

 • Cirka pris : 1400kr

Härkila Hoodie Grey

Härkila Hoodie Grey är en utmärkt tröja för alla som älskar utomhusaktiviteter, speciellt jakt. Tröjan är tillverkad av 100% bomull, vilket ger både komfort och hållbarhet. Designmässigt har tröjan en stor huva och framficka, vilket ger den en distinkt och modern stil. Dess grå färg ger den ett stilrent och tidlöst utseende, perfekt för naturen. Härkila Hoodie Grey levererar verkligen i jakt. Bomullen ger utmärkt andningsförmåga, vilket gör den idealisk för användning i olika väderförhållanden. Tröjan är också bekväm att bära under längre perioder, tack vare dess mjuka material och väl genomtänkta design. En av de mest framstående funktionerna i denna tröja är dess stora huva och framficka. Dessa ger extra skydd mot väder och vind, samt praktisk förvaring för små föremål. Härkila Hoodie Grey är en utmärkt investering för alla jägare eller friluftsentusiaster.

Vårt betyg

Se pris
Swedteam Ridge Light M Sweater Full-zip

Pris

 • Cirka pris : 900kr

Swedteam Ridge Light M Sweater Full-zip

Swedteam Ridge Light M Sweater Full-zip är en utmärkt tröja för alla som älskar jakt. Tröjan är tillverkad av 100% polyester, vilket ger både komfort och hållbarhet. Designmässigt har tröjan en distinkt kamouflagemönster och fullängdsdragkedja, vilket ger den en modern och funktionell stil. Dess lätta design gör den idealisk för aktiv jakt och friluftsliv. Polyester materialet ger utmärkt andningsförmåga och snabbtorkande egenskaper, vilket gör den idealisk för användning i olika väderförhållanden. Tröjan är också bekväm att bära under längre perioder, tack vare dess lätta material och väl genomtänkta design. En av de mest framstående funktionerna i denna tröja är dess kamouflagemönster. Detta gör den till ett utmärkt val för jaktaktiviteter där du behöver smälta in i naturen.

Vårt betyg

Se pris
Härkila Hoodie Willow Green

Pris

 • Cirka pris : 1400kr

Härkila Hoodie Willow Green

Härkila Hoodie Willow Green är en utmärkt hoodie för alla som älskar utomhusaktiviteter, speciellt jakt. Hoodien är tillverkad av 80% bomull och 20% polyester, vilket ger både komfort och hållbarhet. Utseendemässigt har hoodien en zippad bröstficka och två öppna framfickor, vilket ger den en distinkt och funktionell stil. Dess gröna färg ger den ett robust och naturligt utseende, perfekt för naturen.Bomullen och polyesterblandningen ger utmärkt andningsförmåga och värme, vilket gör den idealisk för användning i olika väderförhållanden. Hoodien är också bekväm att bära under längre perioder, tack vare dess mjuka material och väl genomtänkta design.

Vårt betyg

Se pris
Härkila Steinn Fleecejacka - Light Willow Green

Pris

 • Cirka pris : 900kr

Härkila Steinn Fleecejacka – Light Willow Green

Härkila Steinn Fleecejacka i Light Willow Green är en utmärkt jacka för alla som älskar utomhusaktiviteter, särskilt jakt. Jackan är tillverkad av borstad polyesterfleece, vilket ger både komfort och hållbarhet. Designmässigt har jackan en zippad bröstficka och två zippade sidofickor, vilket ger den en distinkt och funktionell stil. Dess ljusgröna färg ger den ett naturligt och lugnande utseende, perfekt för naturen.
När det gäller jakt, levererar Härkila Steinn Fleecejacka verkligen. Polyesterfleecen ger utmärkt värme och andningsförmåga, vilket gör den idealisk för användning i olika väderförhållanden. Jackan är också bekväm att bära under längre perioder, tack vare dess mjuka material och väl genomtänkta design. Den är väldigt trevlig att bära under långa jaktpass.
En av de mest framstående funktionerna i denna jacka är dess lättåtkomliga fickor. De ger praktisk förvaring för små föremål och är lätta att öppna tack vare de speciella snördragarna.

Vårt betyg

Se pris
Härkila Metso Full zip Tröja - Willow green

Pris

 • Cirka pris : 2300kr

Härkila Metso Full zip Tröja – Willow green

Härkila Metso Full zip Tröja i Willow green är en utmärkt jacka för alla som älskar utomhusaktiviteter, särskilt jakt. Jackan är tillverkad av en TeckWool-blandning, vilket ger både komfort och hållbarhet.
Jackan har en fullängdsdragkedja, en feminin passform och en elegant stil. Dess gröna färg ger den ett naturligt och lugnande utseende, perfekt för naturen. TeckWool-blandningen ger utmärkt värme och andningsförmåga, vilket gör den idealisk för användning i olika väderförhållanden. Jackan är också bekväm att bära under längre perioder, tack vare dess mjuka material och väl genomtänkta design. En av de mest framstående funktionerna i denna jacka är dess hållbarhet och stretchighet. Dessa egenskaper gör den till ett utmärkt val för aktiviteter där du behöver rörlighet och skydd mot väder och vind.
Härkila Metso Full zip Tröja i Willow green är en utmärkt investering för alla jägare eller friluftsentusiaster. Dess kombination av komfort, hållbarhet och funktionalitet gör den till ett utmärkt val för alla som söker en pålitlig och stilfull jaktjacka.

Vårt betyg

Se pris
Jakttröja

Köpguide Jakttröjor för varje tillfälle

Att välja rätt jakttröja kan göra all skillnad under din tid i naturen. Komfort, hållbarhet och funktionalitet är alla viktiga faktorer att överväga. I denna köpguide kommer vi att utforska några av de bästa, mest prisvärda, och snyggaste jakttröjorna på marknaden idag.

Komfort

När du spenderar timmar i skogen eller på fältet, är komforten ovärderlig. Letar du efter en tröja som garanterar maximal komfort? Då ska du kolla in Härkila’s range av jakttröjor. De erbjuder en rad olika stilar och material, från merinoull till fleece, vilket garanterar både värme och andningsförmåga.

Prisvärdhet

För jägaren med en stram budget finns det fortfarande många alternativ. Pinewood och Deerhunter erbjuder båda högkvalitativa jakttröjor till överkomliga priser. Deras tröjor är både hållbara och funktionella, perfekta för den prismedvetna jägaren.

Stil

Vem sa att jakttröjor inte kan vara stilfulla? Seeland och Blaser har tagit utmaningen och erbjuder nu ett utbud av snygga jakttröjor. Med en kombination av traditionella och moderna designer, dessa märken garanterar att du ser bra ut både på och utanför fältet.

Funktion

Slutligen, för den seriösa jägaren, finns det tröjor som erbjuder extra funktioner. Fjällräven erbjuder exempelvis tröjor med extra fickor för ammunition eller radio, samt förstärkningar på strategiska platser för extra hållbarhet.

Oavsett om du är en erfaren jägare eller bara börjar utforska detta spännande område, finns det en jakttröja för dig. Genom att överväga dina unika behov och preferenser, kan du hitta den perfekta tröjan för ditt nästa äventyr.

Bästa jakttröja
Bästa jakttröja

Håll jakttröjan i toppskick

Att hålla din jaktutrustning i bästa möjliga skick är avgörande för en framgångsrik jakt. En av de viktigaste delarna av din utrustning är din jakttröja. Här är några tips på hur du bäst tar hand om den.

Tvättinstruktioner:

Kontrollera alltid tvätt instruktionerna på etiketten innan du tvättar din jakttröja. Använd ett milt tvättmedel för att rengöra dina produkter. Så att det är utformat för att varsamt rengöra alla naturliga och syntetiska dunfyllda föremål utan att skada eller hindra deras isolerande eller hydrofoba egenskaper.

Undvik krympning:

Många kläder krymper lätt i torktumlaren, så kolla så verkligen din jakttröja klarar av trumling,

Rätt förvaring:

Förvara din jakttröja på en torr plats när den inte används. Häng upp den för att undvika veck och rynkor som kan skada materialet på lång sikt.

Skydda mot skador:

Undvik kontakt med taggiga växter och kaktusar som kan skada tyget. Om tröjan blir skadad, se till att reparera den så snart som möjligt för att förhindra ytterligare slitage.

Regelbunden rengöring:

Efter varje jaktresa, se till att rengöra din tröja ordentligt. Detta hjälper till att ta bort eventuell smuts eller lukt och håller tröjan fräsch och redo för nästa äventyr.

Att ta hand om din jakttröja på rätt sätt kommer inte bara att förlänga dess livslängd utan också förbättra din upplevelse på fältet. Med rätt vård och underhåll kommer din tröja att ge dig många säsonger av pålitlig service.

Frågor och svar

Frågor och svar

Vilket material är bäst för en jakttröja?

Det beror på vad du planerar att använda tröjan för. Merinoull är ett utmärkt val för kyliga förhållanden tack vare dess utmärkta värmeegenskaper och andningsförmåga. Fleece är också ett bra alternativ för kalla dagar. För varmare väder kan du överväga lätta material som bomull eller syntetiska blandningar.

Varför behöver jag en specifik tröja för jakt?

En bra jakttröja är designad med jägarens specifika behov i åtanke. De kan ha funktioner som extra fickor för ammunition, förstärkningar på strategiska platser för extra hållbarhet och kan även vara färgade eller mönstrade för att smälta in i naturen.

Kan jag hitta snygga jakttröjor?

Absolut! Flera märken, som Seeland och Blaser, erbjuder snygga jakttröjor som kombinerar funktionalitet med mode. Du behöver inte kompromissa mellan stil och funktionalitet när det gäller jakttröjor.

Hur mycket kostar en bra jakttröja?

Priset på en jakttröja kan variera beroende på märke, material och funktioner. Du kan dock hitta högkvalitativa jakttröjor för alla budgetar. Märken som Pinewood och Deerhunter erbjuder prisvärda alternativ som inte tummar på kvalitet. Men runt 1500 kronor får du en riktigt bra jakttröja för.

Bra Jaktbutiker

Flera bra jaktbutiker

astrosweden
pnjakt
RevolutionRace

Läs de senaste jaktnyheterna

Vi har 30 års erfarenhet

Vi har ett team av både jägare, fiskare och friluftsmänniskor.