Garmin klocka

Garmin klocka bäst i test 2024

Bästa Garmin klocka 2024

Garmin är ett ledande namn inom teknikvärlden, särskilt känt för sina innovativa klockor som är skräddarsydda för olika livsstilar och aktiviteter. Deras sortiment av smartklockor har något för alla, från den passionerade golfaren till den engagerade cyklisten, den hängivna jägaren, och alla däremellan. Garmins herrklockor är robusta och tåliga, designade för att klara av de mest krävande aktiviteterna, inklusive jakt och cykling. De är utrustade med avancerade funktioner som GPS, pulsmätare och fitnessspårning, vilket gör dem till oumbärliga verktyg för den moderna mannen. För damerna erbjuder Garmin en rad eleganta och funktionella klockor. Dessa kombinerar stil med prestanda och är perfekta för allt från golf till daglig fitnessövervakning. Med sofistikerad design och användarvänliga funktioner är Garmins damklockor det perfekta tillbehöret för den aktiva kvinnan. Här hittar ni de bästa garmin klockorna för i år.

Garmin Instinct Solar Grafit

Pris

  • Cirka pris : 3500kr

Garmin Instinct Solar Grafit

Garmin Instinct Solar är en robust och mångsidig smartklocka konstruerad för att hålla jämna steg med ditt aktiva liv. Med en mängd intelligenta funktioner och en design som tål alla väder, är denna klocka det perfekta verktyget för den äventyrliga människan.

Material och Design
Klockan har ett glas av kemiskt härdat glas, en infattning av fiberförstärkt polymer och en boett i samma material, vilket ger den en robust och tålig konstruktion. Armbandet är tillverkat av bekvämt silikon och kan justeras mellan 130-224mm, vilket gör det passande för de flesta handleder. Den väger endast 52 gram och har en boettstorlek på 45 x 45 x 15,3mm, vilket gör den både lätt och kompakt.

Display och Batteri
Instinct Solar har en svartvit display med 128 x 128 bildpunkter och en transflektiv memory-in-pixel teknologi, vilket gör skärmen läsbar även i starkt solljus. Dessutom har den en unik solcellsladdningsfunktion, vilket förlänger batteriets livslängd och gör den idealisk för långa äventyr utomhus.

Sensorer och Funktioner
Klockan är utrustad med en rad sensorer, inklusive Elevate™ pulsmätare vid handleden, GPS, GLONASS och Galileo för noggrann positionering, barometrisk höjdmätare, kompass, accelerometer och termometer. Den har också flera smarta funktioner, inklusive Bluetooth® och ANT+® anslutningar, smartaviseringar, musikkontroll, och en VIRB®-fjärkontroll.

Aktivitetsmätning
Garmin Instinct Solar ger dig en mängd olika aktivitetsmätningar, inklusive stegräkning, kaloriförbränning, automatiskt mål som lär sig din aktivitetsnivå, 24/7 stresshantering, TrueUp™, Move IQ™ och sömnkontroll.

Kompatibilitet
Denna klocka är kompatibel med både iPhone och Android. En mycket prisvärd Garmin klocka som passar utmärkt till jakt och andra fritidsaktiviteter.

Vårt betyg

Se pris
Garmin Tactix 7 Pro Ballistics Edition

Pris

  • Cirka pris : 17000kr

Garmin Tactix 7 Pro Ballistics Edition

Garmin Tactix® 7 Pro Ballistics Edition är en kraftfull och mångsidig smartklocka designad för de mest krävande utomhusaktiviteterna. Med sin robusta byggnad, exakta positionering och imponerande batteritid, är detta den perfekta klockan för äventyrliga själar.

Material och Design
Denna smartklocka har ett starkt Power Sapphire glas, en infattning av titan, och ett hölje av fiberförstärkt polymer med titan bakdel och räfflade knappar, vilket gör det både slitstarkt och attraktivt. Remmen är tillverkad av bekvämt nylon och silikon. Klockan mäter 51x51x14,9 mm och väger 89 gram, vilket gör den robust men ändå behaglig att bära.

Display och Batteri
Tactix® 7 Pro har en 1,4″ färgskärm som lätt kan läsas i solljus, med en upplösning på 280 x 280 pixlar. Dessutom har den en imponerande batteritid: upp till 28 dagar i smartwatch-läge (eller 37 dagar med solenergi), upp till 89 timmar i Maxbatteri GPS-läge (eller 122 timmar med solenergi), och upp till 62 dagar i GPS för expeditionsaktivitet (eller 139 dagar med solenergi).

Multi-GNSS och Vattenklassning
Klockan är utrustad med stöd för GPS, GLONASS och Galileo satellitsystem, vilket ger exakt positionering. Den har också en vattenklassning på 10 ATM, vilket innebär att den kan klara tryck motsvarande ett djup på 100 meter.

Garmin Tactix® 7 Pro Ballistics Edition är en toppklassig smartklocka som erbjuder robusthet, precision och lång batteritid för de mest krävande utomhusaktiviteterna. Oavsett om du är en erfaren äventyrare eller bara letar efter en pålitlig klocka för att hålla koll på dina dagliga aktiviteter, är detta ett utmärkt val.

Vårt betyg

Se pris
Garmin Fenix® 7X Sapphire Solar

Pris

  • Cirka pris : 8500kr

Garmin Fenix® 7X Sapphire Solar

Garmin Fenix® 7X Sapphire Solar är en premium smartklocka som kombinerar robusthet, avancerade funktioner och solenergiladdning för att ge dig den ultimata följeslagaren för dina äventyr.

Material och Design
Fenix® 7X Sapphire Solar har ett robust design med ett glas av safir, känt för sin hårdhet och reptålig. Klockans boett är tillverkad av fiberförstärkt polymer med metallbaksida för extra styrka. Den har också Quickfit™-remmar, vilket gör det enkelt att byta stil på klockan utan några verktyg.

Display och Batteri
Denna modell har en stor 1,4-tums läsbar-i-solljus display, vilket gör det enkelt att se din information oavsett ljusförhållanden. Men det som verkligen skiljer denna klocka från mängden är dess solcellsladdningsfunktion. När du är utomhus laddar solcellerna på urtavlan upp klockan och förlänger batteritiden, så att du kan fortsätta med dina äventyr längre.

Multi-GNSS och Sensorer
Fenix® 7X Sapphire Solar stöder flera globala navigationssatellitsystem (GPS, GLONASS och Galileo) för att spåra dig i mer krävande miljöer än med enbart GPS. Den har även en mängd inbyggda sensorer för att övervaka din hälsa och dina aktiviteter, inklusive pulsmätare, barometrisk höjdmätare, kompass, gyroskop, accelerometer och termometer.

Tränings- och Hälsostatistik
Klockan erbjuder avancerade träningsstatistik inklusive VO2 max, återhämtningsrådgivning och mer. Det finns även en Pulse Ox-sensor som övervakar syremättnaden i blodet för att ge en bild av hur din kropp absorberar syre.

Vårt betyg

Se pris
Garmin Epix Gen2

Pris

  • Cirka pris : 3500kr

Garmin Epix Gen2

Garmin Epix Gen 2 är en avancerad smartklocka som erbjuder en mängd funktioner för att hjälpa dig att övervaka din hälsa, träna effektivt och navigera dina äventyr.

Design och Material
Epix Gen 2 har en stor färgstark AMOLED display och ett robust 46 mm hölje. Den är tillverkad i rostfritt stål, vilket gör den både tålig och snygg.

Kartor och Navigering
En av de mest framstående egenskaperna hos Epix Gen 2 är dess kartfunktioner. Den har förinstallerade TopoActive Europa-kartor och skidkartor för mer än 2000 skidorter runt om i världen. Dessutom har den flera globala navigationssatellitsystem (GPS, GLONASS, Galileo) för att hjälpa dig att navigera i mer krävande miljöer.

Hälsospårning och Fitnessfunktioner
Epix Gen 2 är utrustad med en mängd hälsa- och fitnessfunktioner, inklusive pulsmätning vid handleden, Pulse Ox, Body Battery energiövervakning, sömnregistrering och mer. Den har också avancerade träningsmått för löpning, cykling, simning och andra sporter.

Batteritid
Epix Gen 2 erbjuder upp till 16 dagar av batteritid i smartwatchläge och upp till 8 timmar i GPS-läge med musik.

Garmin Epix Gen 2 är en kraftfull och mångsidig smartklocka som är idealisk för fitnessentusiaster, äventyrare och alla som vill ha en pålitlig klocka med avancerade funktioner.

Vårt betyg

Se pris
Garmin Fenix 7S Pro – Sapphire Solar Edition

Pris

  • Cirka pris : 11000kr

Garmin Fenix 7S Pro – Sapphire Solar Edition

Garmin Epix Gen2 är en toppmodern smartklocka som kombinerar sofistikerad teknologi med robust design för att hjälpa dig att navigera dina äventyr och övervaka din hälsa och fitness.

Material och Design
Epix Gen2 har en byggnad av högsta kvalitet, med en stor och ljus AMOLED-färgdisplay som erbjuder exceptionell klarhet och färgåtergivning. Med sitt slitstarka hölje och bekväma band är klockan både tålig och behaglig att bära under långa perioder.

Multisport- och Fitnessfunktioner
Denna smartklocka är packad med funktioner designade för att hjälpa dig att övervaka din hälsa och förbättra din prestation. Dessa inkluderar avancerade träningsmätningar, sömnspårning, stresshantering och mycket mer. Oavsett om du är en ivrig löpare, cyklist, simmare eller bara vill hålla koll på din dagliga aktivitetsnivå, har Epix Gen2 verktygen för att hjälpa dig att uppnå dina mål.

Navigation och Anslutningsfunktioner
Epix Gen2 stöder flera globala navigationssatellitsystem (GPS, GLONASS och Galileo) för att ge exakt spårning i alla miljöer. Klockan erbjuder också en mängd anslutningsfunktioner, inklusive Bluetooth®, ANT+® och Wi-Fi®, så att du kan koppla din klocka till din smartphone för smarta aviseringar, automatiska uppladdningar till Garmin Connect och mycket mer.

Batterilivslängd
En av de mest imponerande funktionerna i Epix Gen2 är dess långa batteritid. Beroende på användning kan klockan hålla i flera dagar utan att behöva laddas, vilket gör den idealisk för långa äventyr eller resor. Garmin Epix Gen2 är mer än bara en smartklocka, det är en kraftfull tränings- och navigationspartner som hjälper dig att utnyttja varje ögonblick av ditt äventyr.

Vårt betyg

Se pris
Shield Mini sight - 1 MOA

Pris

  • Cirka pris : 7500kr

Garmin Fenix 7S

Garmin Fenix 7S är en mindre storlek multisport GPS-klocka som är byggd för att vara prestanda redo varje dag i veckan. Den har en mängd avancerade funktioner för att hjälpa dig att övervaka din hälsa och träna effektivt.

Design och Material
Fenix 7S har en alltid-på 1.2” display, lång batterilivslängd och ny ultratuff atletisk design med fiberförstärkt polymerhölje.

Hälsospårning
Denna smartklocka har handledsbaserad pulsövervakning, Pulse Ox, VO2 Max och mycket mer. Dessa övervakningsverktyg kan hjälpa dig att hålla koll på ditt hälsotillstånd och förbättra din fitness.

GPS och andra funktioner
Fenix 7S innehåller också GPS-funktioner, vilket gör det till ett utmärkt verktyg för outdoor äventyr och träning. Oavsett om du är ute på en löprunda, en cykeltur eller bara vill hålla koll på din dagliga aktivitetsnivå, har Fenix 7S de verktyg som hjälper dig att uppnå dina mål.
Garmin Fenix 7S är mer än bara en smartklocka, det är en robust och pålitlig följeslagare som hjälper dig att maximera dina tränings- och äventyrsaktiviteter.

Vårt betyg

Se pris
Jaktklocka

Köpguide Garmin klocka

Garmin klockor för Jakt
Garmin-klockorna är speciellt anpassade för jakten och kommer med flera inbyggda funktioner som kan hjälpa dig att hitta ditt byte. Klockorna har GPS-funktioner för att hjälpa dig att lagra dina positioner och den integrerade kompassen kan användas till orientering på jakten. Garmin-klockor är utrustade med lysande displayer som gör det lättare att läsa informationen på skärmen, även i svagt mörker. De är även kompitabla med de flesta hundpejlar.

Garmin klockor för Golf
Garmin-klockor är det perfekta verktyget för golfproffs och entusiaster. De har ett utbud av funktioner som hjälper dig att förbättra ditt spel. De har lokala kurskartor, avståndsmätning på din golfklubba och avancerade statistikverktyg som kan användas för att spåra dina framsteg och förbättra din golfteknik.
Garmin klockor för Cykling
Garmin-klockor är ett bra val för cyklister som letar efter funktioner som underlättar deras turer. Klockorna har en lokal GPS-funktion som kan användas för att spåra turer, hålla koll på dina framsteg och analysera din prestanda. Klockorna är utrustade med verktyg för att mäta avståndet mellan trampor och batteritiden är lång nog för att stödja långa cykelturer.
Garmin klockor för Träning
Garmin-klockor är ett bra verktyg för träningsentusiaster. De kan spåra dina framsteg genom att mäta dina fysiska aktiviteter, såsom antal steg du tar och kaloriförbränning. Klockorna har även ett träningsverktyg som kan användas för att sätta mål och uppfylla dem. Du kan även synka din klocka med en app för att spåra dina framsteg och analysera din träning.

Aktivitetsövervakning
Garmin-klockor erbjuder ett omfattande aktivitetsövervakningssystem som kan spåra dina sömnstider, puls och andningsfrekvens. Det är enkelt att ställa in mål för din dagliga aktivitet, så att du kan följa upp ditt träningsprestationer och se hur mycket du behöver träna för att nå dina mål. Alternativt kan du använda klockan som en daglig aktivitetsreminder för att hålla dig på rätt spår. rogram och hålla koll på din allmänna hälsa. Klockorna kan även användas för att spåra dina dagliga aktiviteter, såsom antal steg du tar, hur långt du har gått och hur mycket tid du har tillbringat sittande stilla.

Fiske
Garmin-klockor är det perfekta verktyget för fiskare som letar efter funktioner som underlättar deras sessioner. Klockorna har ett utbud av inbyggda fiskeappar som kan användas för att spåra din position, veta när det är bäst att fiska och hålla koll på tidvattensflöden. Klockorna erbjuder också många olika statistikverktyg som kan användas för att spåra din framgång och öka dina odds för att fånga en stor.
Navigation
Garmin-klockor har inbyggda navigationsappar som gör det möjligt för användare att hitta de bästa vägarna och rutterna. Du kan även använda klockorna för att se dina positioner i realtid, se ett virtuellt 3D-kartverktyg och även skapa strukturerade träningsrutter. Klockorna erbjuder även en GPS-anslutning som gör det möjligt att se din position i ett satellitvärldskarta, så att du alltid kan hitta dit du ska.
Outdoor-verktyg
Garmin-klockor har många funktioner som speciellt riktar sig mot utomhusentusiaster. Med en klocka från Garmin kan du spåra din position i realtid och se information om det omgivande landskapet. Du får tillgång till ett verktyg för ruttplanering, som hjälper dig att navigera på en säker väg. Klockorna har också funktioner som kan användas för att se tidvattensflöden, tider och vindförhållanden, som hjälper dig att maximera din utomhusupplevelse.

Bästa garmin klockan
Bästa Garmin klockan

Fördelar med en Garmin klocka

Garmin-klockorna har många fördelar, det viktigaste är att de hjälper användare att nå sina träningsmål och spåra sin aktivitet. Klockorna har också många funktioner som riktar sig mot utomhusentusiaster, som ett verktyg för ruttplanering, GPS-anslutning och tidvattensflöden. De är dessutom utrustade med ett långvarigt batteri så att användare kan ta dem med på längre resor. Oavsett om du letar efter en klocka för träning eller utomhusaktiviteter, har Garmin-klockorna något som passar dina behov.

Varför köpa en Garmin-klocka?

Garmin-klockor är ett utmärkt val för både träningsentusiaster och utomhusentusiaster som letar efter ett nytt verktyg för att hålla koll på sina aktiviteter. Klockornas moderna design ger användare tillgång till ett brett utbud av funktioner, som hjälper dem att nå sina mål och spåra sin träning. Med deras långvariga batteri hjälper de dig också att maximera din utomhusupplevelse. Köp en Garmin-klocka idag och upplev skillnaden!

Frågor och svar

Frågor och svar

Hur länge håller batteriet på min Garmin-klocka?

Batteritiden på Garmin-klockor kan variera beroende på modell och användning, men vissa modeller som vívomove har ett batteri som kan hålla i upp till ett år.

Vad är Pulsoximeter-funktionen på Garmins klockor?

Pulsoximeter-funktionen på Garmins klockor mäter syremättnaden i blodet. Detta kan vara användbart för att övervaka din hälsa och fitness.

Vad är Garmin Connect Intelligenta meddelanden?

Garmin Connect Intelligenta meddelanden låter dig anpassa meddelanden och varningar som skickas till din Garmin-enhet från din smartphone.

Vad är inReach MapShare?

inReach MapShare är en kommunikationsplattform för äventyrsentusiaster. Den låter andra följa dina äventyr i realtid via en webblänk.

Bra Jaktbutiker

Flera bra jaktbutiker

astrosweden
pnjakt
RevolutionRace

Läs de senaste jaktnyheterna

Vi har 30 års erfarenhet

Vi har ett team av både jägare, fiskare och friluftsmänniskor.