Mörkersikte

Mörkersikte bäst i test 2024

Bästa Mörkersikte 2024

Mörkersikte, även känt som nattsynsikte, är en fascinerande teknologi som har revolutionerat vår förmåga att se i mörker. Som expert på området kan jag intyga att denna teknologi har öppnat upp helt nya möjligheter. Mörkersikte använder sig av två huvudsakliga teknologier: bildförstärkning och termisk avbildning. Bildförstärkning fungerar genom att samla in det minimala ljus som finns tillgängligt, även i nästan totalt mörker, och förstärka detta för att skapa en ljusare, mer detaljerad bild. Termisk avbildning, å andra sidan, detekterar värmestrålning som alla objekt naturligt utstrålar, vilket gör det möjligt att skilja levande varelser från deras omgivning, oavsett ljusförhållandena. På denna sida hittar ni de bästa mörkersikten för i år.

Pulsar Digex C50 940 nm IR Mörkersikte
Cirka Pris 13000 kr

Pulsar Digex C50 940 nm IR Mörkersikte

Som en erfaren jägare har jag haft chansen att testa många mörkersikten på marknaden. Ett som verkligen sticker ut för mig är PulsarDigex C50 940 nm IR Mörkersikte. PulsarDigex C50 är ett bildförstärkande mörkersikte med en upplösning på 1024×768 pixlar. Det erbjuder upp till 5x optisk förstoring och har en inbyggd 940 nm infraröd (IR) belysning, vilket gör det mycket effektivt i totalt mörker. Batteritiden är imponerande, med upp till 10 timmars kontinuerlig användning på en enda laddning. Dessutom, med en vikt på bara 1150 gram, är det lätt nog att bära under långa perioder utan att bli trött. När det gäller prestanda, levererar PulsarDigex C50 riktigt bra. Bildkvaliteten är skarp och detaljerad, även vid högre förstoringsnivåer. Den inbyggda IR-belysningen ger utmärkt synlighet i totalt mörker, vilket gör det möjligt att tydligt identifiera mål på avstånd upp till 500 meter. Användarvänligheten är också imponerande. Siktet är lätt att montera och justera, med intuitiva kontroller och en tydlig digital display. Dessutom är det robust och hållbart, med en vattentät konstruktion som klarar av tuffa väderförhållanden. Jämfört med andra mörkersikten på marknaden, skiljer sig PulsarDigex C50 ut genom sin överlägsna bildkvalitet och imponerande IR-belysning. Dessutom erbjuder den längre batteritid än många konkurrerande modeller, vilket gör den till ett utmärkt val för långa jaktsessioner. Den nya C50 modellen har dessutom en 1928×1080 Full HD sensor, mottidgare modeller som var på 1280×720.
Sammanfattningsvis är PulsarDigex C50 ett högpresterande, användarvänligt och pålitligt mörkersikte som erbjuder utmärkt värde för pengarna. Med sin höga upplösning, kraftfulla IR-belysning, långa batteritid och robusta konstruktion, är det ett utmärkt val för alla seriösa jägare.

Fördelar :Lång batteritid, Högkvalitativ bild, Bäst i test

Nackdelar : Vikt

Vårt betyg

Se pris

Sightmark Wraith 4K 3-24x50 Dag/Natt Mörkersikte
Cirka Pris 12000 kr

Sightmark Wraith 4K 3-24×50 Dag/Natt Mörkersikte

Sightmark Wraith 4K 3-24×50 är en uppgradering från de vanliga Wraith HD-modellerna och erbjuder enastående funktioner för både dag- och nattjakt. Mörkersiktet drivs av en CMOS-sensor med en imponerande upplösning på 4000×3000 pixlar, som ger en klar och detaljerad bild. Dessutom har den en FLCOS-display med en upplösning på 1280×720 pixlar för ännu bättre bildkvalitet. En annan viktig funktion är möjligheten till inbyggd videoinspelning i 4K, 1080p eller 720p kvalitet, vilket gör att du kan spela in och dela dina jaktäventyr. Du kan även ta foton i JPEG-format med samma upplösningar. Siktet erbjuder en zoom från 3 till 24 gånger, vilket gör det lämpligt för både nära och långdistansskott. Dessutom erbjuder det 10 olika riktmedel och 9 olika färger, vilket ger användaren en hög grad av anpassningsförmåga för att passa specifika jaktsituationer och preferenser. Siktet drivs av 4 AA-batterier, men kan också drivas via en extern strömkälla på 5V via USB. Dessutom ingår en IR-lampa för nattjakt, som drivs av 2 CR123A-batterier. Siktets robusta aluminiumchassi tål tuffa förhållanden och har testats för stötar från en meters höjd. Dessutom är det vattentåligt enligt IP55-standard, vilket gör att det kan hantera lätt regn och fukt. Slutligen är siktet lätt att montera på din rifle tack vare den medföljande Picatinny-fästet, vilket gör det till ett bra val för jägare som vill ha en snabb och smidig installation.
Sammanfattningsvis erbjuder Sightmark Wraith 4K 3-24×50 Dag/Natt Mörkersikte enastående tekniska egenskaper, anpassningsbarhet och robusthet, vilket gör det till ett utmärkt val för allvarliga jägare som vill uppgradera sin utrustning.

Fördelar : Högupplöst Bildkvalitet, Anpassningsbarhet

Nackdelar : Priset

Vårt betyg

Se pris
Sightmark Wraith 2-16x28 digitalt mörkersikte
Cirka Pris 8000 kr

Sightmark Wraith 2-16×28 digitalt mörkersikte

Efter att ha provat Sightmark Wraith 2-16×28 digitala mörkersikte kan jag säga att det är ett pålitligt och kraftfullt verktyg för både dag- och nattjakt. Med en upplösning på 1920×1080 pixlar ger siktet en klar och skarp bild, vilket underlättar identifiering och spårning av mål. Den digitala zoomen från 2 till 16 gånger är flexibel och tillräcklig för de flesta jaktsituationer. En av höjdpunkterna i detta sikte är dess dag- och nattlägen. Dagläget ger en fullfärgsbild, medan nattläget kan växla mellan svart-vit och grön för att passa olika ljusförhållanden. Dessa lägen kan enkelt växlas med en knapptryckning, vilket gör det smidigt och enkelt att anpassa sig till olika ljusförhållanden. Siktet är utrustat med olika riktmedel och färgalternativ, vilket gör det möjligt att anpassa det efter dina preferenser och specifika jaktsituationer. Dessutom erbjuder siktet möjligheten att spara upp till fem vapenprofiler, vilket gör det lätt att byta vapen utan att behöva göra om inställningarna. Sightmark Wraith 2-16×28 är robust byggt för att tåla tuffa förhållanden. Det är också lättviktigt, vilket gör det bekvämt för långa jaktturer. Siktet drivs av fyra AA-batterier, men kan också anslutas till en strömbank via USB för längre användning.
Kortfattat är Sightmark Wraith 2-16×28 ett imponerande digitalt mörkersikte som erbjuder utmärkt bildkvalitet, flexibilitet och robusthet. Det är ett utmärkt val för jägare som vill ha ett pålitligt och funktionellt mörkersikte för både dag- och nattbruk.

Fördelar : Prisvärd

Nackdelar : Batteri

Vårt betyg

Se pris
Yukon Sightline N470S IR-850 Digitalt Mörkersikte
Cirka Pris 9200 kr

Yukon Sightline N470S IR-850 Digitalt Mörkersikte

Yukon Sightline N470S IR 850 är ett digitalt mörkersikte som erbjuder enastående prestanda och pålitlighet. Med en CMOS-sensor med 1280×720 pixlar och en AMOLED-skärm med samma upplösning, levererar detta sikte en skarp och tydlig bild. Den erbjuder en digital zoom från 4 till 16 gånger, vilket ger stor flexibilitet för olika avstånd och mål. En unik egenskap hos Yukon Sightline N470S är dess Picture-in-Picture (PiP) funktion. Detta innebär att du kan ha en liten zoomad bild i övre delen av skärmen, samtidigt som du har en normal bild av hela synfältet. Detta gör det lättare att spåra ett mål samtidigt som du håller koll på omgivningen. Detta mörkersikte skiljer sig ut med sin högkvalitativa nattbild. Med hjälp av den inbyggda IR-belysningen, kan du se klart upp till 400 meter i totalt mörker. Dessutom kan du justera IR-intensiteten för att passa olika ljusförhållanden. Yukon Sightline N470S har tre olika riktmedel, vilket gör det möjligt att anpassa siktet efter dina preferenser och specifika jaktsituationer. Siktet kan också lagra upp till tre vapenprofiler, vilket gör det lätt att byta vapen utan att behöva göra om inställningarna. Siktet har en robust konstruktion och är vattentåligt enligt IPX7-standard, vilket innebär att det tål kraftigt regn och till och med kortvarig nedsänkning i vatten. Det drivs av fyra AA-batterier, men kan också anslutas till en extern strömkälla via USB för längre användning.
Sammanfattningsvis är Yukon Sightline N470S IR 850 ett utmärkt val för jägare som vill ha ett pålitligt och funktionellt mörkersikte för både dag- och nattbruk. Med dess högkvalitativa bild, flexibilitet och robusthet, kommer detta sikte att vara ett värdefullt tillägg till din jaktutrustning.

Fördelar : Prisvärd

Nackdelar : Vikt, batteritid

Vårt betyg

Se pris
ATN X-Sight 4K Smart Dag/Natt mörkesikte 5-20X
Cirka Pris 15000 kr

ATN X-Sight 4K Smart Dag/Natt mörkesikte 5-20X

ATN X-Sight 4K Smart Day/Night Scope 5-20x är ett avancerat sikte som erbjuder riktigt bra prestanda till ett lågt pris. Med en upplösning på 1280×720 pixlar levererar detta sikte en klar och tydlig bild. Den digitala zoomen från 5 till 20 gånger ger stor flexibilitet för olika avstånd och mål. ATN X-Sight 4K Smart Day/Night Scope 5-20x är utrustat med en Dual Core Processor, vilket inte bara möjliggör snabb drift, men också låg strömförbrukning. Detta innebär att siktet kan vara igång i över 18 timmar kontinuerligt, vilket är imponerande för ett digitalt sikte. Detta mörkersikte skiljer sig ut med sin högkvalitativa nattbild. Dess HD Night Vision Mode ger en tydlig och detaljerad bild även i svagt ljus eller totalt mörker. ATN X-Sight 4K Smart Day/Night Scope 5-20x erbjuder möjligheten att spela in video i Full HD, samt att zooma smidigt. Dessutom har det Bluetooth och Wi-Fi-funktioner, vilket gör att du kan streama, kontrollera och lagra bilder och videor direkt på din smartphone. Siktet är robust och pålitligt, vilket gör det till ett bra val för jägare som vill ha en hållbar och pålitlig utrustning. Dessutom kan det anslutas till en extern strömkälla via USB för längre användning.
Sammanfattningsvis är ATN X-Sight 4K Smart Day/Night Scope 5-20x ett kraftfullt och pålitligt mörkersikte som erbjuder utmärkt bildkvalitet, flexibilitet och robusthet. Med dess avancerade funktioner och långa batteritid kommer detta sikte att vara ett värdefullt tillägg till din jaktutrustning.

Fördelar : Batteritid, Dual core

Nackdelar :

Vårt betyg

Se pris
Pulsar Talion XQ38 Värmesikte
Cirka Pris 26000 kr

Pulsar Talion XQ38 Värmesikte

Talion XQ38 Värmesikte är ett robust och avancerat mörkersikte som erbjuder en grym prestanda för nattjakt. Med en sensor på 384×288 @ 17µm och en objektivdiameter på 32 mm levererar detta värmesikte en skarp och tydlig bild. Den digitala zoomen från 2.5 till 10 gånger ger stor flexibilitet för olika avstånd och mål. En unik egenskap hos Talion XQ38 är dess Picture-in-Picture (PiP) funktion. Detta innebär att du kan ha en liten zoomad bild i övre delen av skärmen, samtidigt som du har en normal bild av hela synfältet. Detta gör det lättare att spåra ett mål samtidigt som du håller koll på omgivningen. Talion XQ38 har flera anpassningsbara riktmedel och färgalternativ, vilket gör det möjligt att anpassa siktet efter dina preferenser och specifika jaktsituationer. Siktet kan också lagra upp till fem inskjutningar med tio avstånd var, vilket gör det lätt att byta vapen utan att behöva göra om inställningarna. Med hjälp av Wi-Fi och Stream Vision 2 Appen kan du ansluta Talion till en smartphone eller surfplatta för användning som en andra bildskärm eller fjärrkontroll. Detta gör det också möjligt att överföra inspelade filer, justera inställningar, och uppgradera mjukvaran. Talion XQ38 har en robust och tillförlitlig design, förstärkt men lätt metallkonstruktion. Precisionstillverkning av huselementen garanterar felfri fältprestanda. Siktet drivs med hjälp av ett enda APS 5 externt batteri, vilket är en stor fördel om man råkar få slut på ström. Ett extra batteri i fickan löser problemet enkelt och gör att man kan fortsätta sin jakt obehindrat.
Sammanfattningsvis är Talion XQ38 Värmesikte ett kraftfullt och pålitligt val för jägare som vill ha ett robust och funktionellt värmesikte. Med dess högkvalitativa bild, flexibilitet och robusthet, kommer detta sikte att vara ett värdefullt tillägg till din jaktutrustning.

Fördelar : Vikt, kvalitet, batteritid

Nackdelar : pris

Vårt betyg

Se pris
ATN X-Sight-4K HD 3-14x Pro Digital Day/Night
Cirka Pris 12000 kr

ATN X-Sight-4K HD 3-14x Pro Digital Day/Night

ATN X-Sight-4K HD 3-14x Pro Digital Day/Night Riflescope är ett avancerat sikte som erbjuder överlägsen prestanda för både dag- och nattjakt. Med sin digitala zoom från 3 till 14 gånger ger detta sikte stor flexibilitet för olika avstånd och mål. Dessutom har det flera riktmedelsmönster och färgalternativ, vilket gör det möjligt att anpassa siktet efter dina preferenser och specifika jaktsituationer. ATN X-Sight-4K HD 3-14x Pro Digital Day/Night Riflescope är utrustat med en smidig zoomfunktion, vilket gör det lättare att följa och spåra mål. Den har också picatinnyfästen, vilket gör det kompatibelt med ett brett utbud av vapen. Siktet är robust och pålitligt, med en vikt på 940 gram. Dess dimensioner är 13,8″ x 3″ x 3″/350 mm x 76 mm x 76 mm. Det drivs av ett litiumjonbatteri som kan hålla mellan 8 till 12 timmar. Med hjälp av ett 16000mAh batteripack kan drifttiden ökas till över 22 timmar. ATN X-Sight-4K HD 3-14x Pro Digital Day/Night Riflescope levereras med en rad tillbehör, inklusive neoprenskydd, monteringsringar för picatinny-skena, laddare, solskydd, gummieyepiece och en kort manual på engelska. Observera att IR-illuminatorn kräver 2 x CR123 batterier, som inte ingår.
Sammanfattningsvis är ATN X-Sight-4K HD 3-14x Pro Digital Day/Night Riflescope ett kraftfullt och pålitligt val för jägare som vill ha ett robust och funktionellt dag- och nattsikte. Med dess högkvalitativa bild, flexibilitet och robusthet, kommer detta sikte att vara ett värdefullt tillägg till din jaktutrustning.

Fördelar : Batteritid, vikt

Nackdelar :

Vårt betyg

Se pris

Så har vi testat Mörkersikten

Vi har främst tittat och jämfört dessa punkter

 • Display Upplösning
 • Förstoring
 • Batteri tid
 • Vikt

För att ge dig den mest omfattande och tillförlitliga informationen om de bästa mörkersikten på marknaden, har vi genomfört en noggrann test- och jämförelseprocess. Vi har granskat varje produkt utifrån flera kritiska parametrar, inklusive displayupplösning, förstoring, batteritid och vikt. Här är en detaljerad beskrivning av hur vi har bedömt varje kriterium:
Eftersom upplösningen påverkar bildkvaliteten starkt, har vi noga undersökt varje siktes displayupplösning.
Förstoringen är avgörande för hur väl du kan se och identifiera avlägsna objekt. Vi har testat varje siktes förstoringskapacitet under olika ljusförhållanden och på olika avstånd.
Batteriets livslängd kan ha en stor inverkan på hur länge du kan använda ditt mörkersikte i fält. Vi har testat varje produkts batteritid under kontinuerlig användning och noterat hur snabbt batteriet laddar upp och hur länge det håller vid full laddning.
Vikten av ett mörkersikte kan påverka hur bekvämt det är att bära och använda under längre perioder. Vi har vägt varje sikte och bedömt hur väl balanserat det är när det är monterat på ett vapen.

Test av mörkersikte

Jämförelse av Mörkersikte

Här kan ni enkelt jämföra alla produkter som vi har valt att titta närmare på. Man bör alltid jämföra och läsa recensioner innan man gör ett köp. Speciellt om det är lite dyrare produkter.

ProduktCirka prisDisplay UpplösningFörstoringBatteri tidTill butik
PulsarDigex C50 940 nm IR13000 kr1024×7683,5-14x10hSe pris
SightmarkWraith 4K 3-24×5012000 kr1280×7203-24x6hSe pris
Sightmark Wraith 2-16×288000 kr1280×7202-16x4hSe pris
Yukon Sightline N470S IR-8509200 kr1024×7686-24x4hSe pris
ATN X-Sight 4K Smart15000 kr1280×7201,5-15x16hSe pris
Pulsar Talion XQ3826000 kr1024×7682,5-10x9hSe pris
ATNX-Sight-4K HD 3-14x Pro12000 kr1024×7683-14x18hSe pris
Mörkersikte

Köpguide Mörkersikte

Att välja rätt mörkersikte kan vara en komplicerad uppgift, särskilt med tanke på den enorma variationen av produkter och teknologier som finns tillgängliga på marknaden idag. Här är åtta nyckelfaktorer att tänka på när du ska köpa ett mörkersikte

 1. Typ av Mörkersikte
  Det finns två huvudtyper av mörkersikten: bildförstärkare och termiska sikten. Bildförstärkande sikten fungerar genom att förstärka det tillgängliga ljuset från omgivningen för att skapa en ljusare bild, vilket gör dem idealiska för användning i skymnings- och gryningsförhållanden eller på månljusa nätter. Å andra sidan, termiska sikten detekterar värmeutstrålning från objekt för att skapa en bild, vilket gör dem effektiva även i totalt mörker, dimma eller rök. Valet mellan dessa beror på dina specifika behov och användningsområden.
 2. Kvalitet och Prestanda
  Kvaliteten och prestandan på mörkersiktet är avgörande för dess effektivitet. Det är därför viktigt att titta på specifikationer som upplösning, räckvidd och fältvinkel. Ett sikte med högre upplösning ger mer detaljbilder, vilket kan vara avgörande för att identifiera specifika mål. Större räckvidd och fältvinkel ger dig en bredare överblick av din omgivning, vilket kan vara särskilt användbart för spaning eller övervakning.
 3. Batterilivslängd
  Batteriets livslängd är en annan viktig faktor att överväga. Ett längre batteriliv innebär att du kan använda ditt mörkersikte under längre perioder utan att behöva byta eller ladda batteriet. Detta kan vara särskilt viktigt om du planerar att använda siktet under långa perioder i fält, där tillgången till eluttag kan vara begränsad.
 4. Robusthet och Hållbarhet
  Ett bra mörkersikte bör inte bara ge bra bilder, det bör också vara tåligt och hållbart nog att klara av de utmaningar som kan uppstå i fält. Om du planerar att använda det i svåra väderförhållanden eller tuff terräng, bör du leta efter vattentäta och stötsäkra modeller. Dessutom kan det vara värt att överväga ett sikte med skyddande funktioner som rep- och smutsresistenta linser.
 5. Pris
  Priset på mörkersikten kan variera enormt, från budgetalternativ till high-end-modeller med toppmodern teknik. Bestäm din budget i förväg och försök att hitta den bästa kombinationen av kvalitet och pris inom ditt prisintervall. Kom ihåg att det billigaste alternativet inte alltid är det bästa, och att ett dyrare sikte kan erbjuda bättre prestanda och hållbarhet.
 6. Varumärke och tillverkare
  Vissa märken och tillverkare har ett starkt rykte när det gäller kvalitet och prestanda. Gör lite forskning för att ta reda på vilka märken som är mest betrodda inom mörkersikteindustrin, och överväg att köpa från dessa märken om du vill vara säker på att få en högkvalitativ produkt.
 7. Garanti och service
  En bra garanti kan vara ett tecken på en tillverkares förtroende för sin produkt. Se till att välja ett mörkersikte med en robust garanti, och överväga även tillverkarens rykte för kundservice och support.
 8. Användarvänlighet
  Slutligen bör du överväga hur lätt mörkersiktet är att använda. Funktioner som snabb zoom, enkel montering och intuitiva kontroller kan göra det mycket enklare att använda siktet effektivt i fält.

Du hittar mer information hos

 • Pulsar
 • SightmarkWraith
 • Yukon
 • ATN

Kom ihåg att göra noggrann forskning innan du köper ett mörkersikte. Läs produktrecensioner, jämför priser och se till att du förstår alla specifikationer och funktioner innan du gör ditt val.

Bästa mörkersiktet
Bästa Mörkersikte

Så använder du ett mörkersikte

Mörkersikten är viktiga verktyg för jakt och observation i svaga ljusförhållanden. Här är en steg-för-steg guide om hur man använder ett mörkersikte:

Steg 1: Montering av Mörkersiktet
Först och främst måste du montera ditt mörkersikte på ditt vapen. Följ tillverkarens instruktioner för att säkerställa att siktet är korrekt monterat och säkert fastsatt.

Steg 2: Inskjutning av Mörkersiktet
Nästa steg är att skjuta in ditt mörkersikte. Detta innebär att justera siktet så att det linjerar med vapnets löp, vilket säkerställer att du träffar där du siktar. Varje mörkersikte kommer med specifika instruktioner för inskjutning, så se till att följa dessa noga.

Steg 3: Skapa Profiler
Vissa mörkersikten tillåter dig att skapa olika profiler för olika gevär eller olika ammunitionstyper. Om ditt mörkersikte har denna funktion, bör du ta dig tid att skapa och ställa in dessa profiler för att optimera din jaktupplevelse.

Steg 4: Lära sig Använda Nattläget
Den stora fördelen med ett mörkersikte är dess förmåga att fungera i svaga ljusförhållanden. Ta dig tid att lära dig hur du växlar mellan dag- och nattlägen, och hur du justerar ljusstyrkan för att få bästa möjliga bild.

Steg 5: Praktisera och Anpassa
Slutligen, som med all ny utrustning, kommer det att ta lite tid att vänja dig vid ditt nya mörkersikte. Praktisera skjutning under olika ljusförhållanden och lär dig hur du snabbt kan justera ditt siktets inställningar för att passa din omgivning.

Kom ihåg att varje mörkersikte är lite annorlunda, så det är viktigt att läsa igenom tillverkarens instruktioner noggrant.

Frågor och svar

Frågor och svar

Vad är skillnaden mellan bildförstärkande mörkersikten och termiska mörkersikten?

Bildförstärkande mörkersikten förstärker det tillgängliga ljuset i omgivningen för att skapa en ljusare bild. De är idealiska för användning i skymnings- och gryningsförhållanden eller på månljusa nätter. Termiska mörkersikten, å andra sidan, detekterar värmeutstrålning från objekt för att skapa en bild. De är effektiva även i totalt mörker, dimma eller rök.

Varför är batteriets livslängd viktigt när man köper ett mörkersikte?

Ett längre batteriliv innebär att du kan använda ditt mörkersikte under längre perioder utan att behöva byta eller ladda batteriet. Detta kan vara särskilt viktigt om du planerar att använda siktet under långa perioder i fält, där tillgången till eluttag kan vara begränsad.

Vilka faktorer bör jag överväga när det gäller priset på ett mörkersikte?

Priset på mörkersikten kan variera enormt, från budgetalternativ till high-end-modeller med toppmodern teknik. Bestäm din budget i förväg och försök att hitta den bästa kombinationen av kvalitet och pris inom ditt prisintervall. Kom ihåg att det billigaste alternativet inte alltid är det bästa, och att ett dyrare sikte kan erbjuda bättre prestanda och hållbarhet.

Varför är robusthet och hållbarhet viktigt när man köper ett mörkersikte?

Robusthet och hållbarhet är viktigt eftersom de avgör hur väl mörkersiktet kommer att klara av utmaningar i fält. Om du planerar att använda det i svåra väderförhållanden eller tuff terräng, bör du leta efter vattentäta och stötsäkra modeller. Dessutom kan det vara värt att överväga ett sikte med skyddande funktioner som rep- och smutsresistenta linser.

Bra Jaktbutiker

Flera bra jaktbutiker

astrosweden
pnjakt
RevolutionRace

Läs de senaste jaktnyheterna

Vi har 30 års erfarenhet

Vi har ett team av både jägare, fiskare och friluftsmänniskor.