Sako S20 Precision

Sako S20 Precision

Recension Sako S20 Precision

Sako S20 är ett jaktvapen som kommer från den finska tillverkaren Sako. Sako som är kända för sin oöverträffade precision och tillförlitlighet, kommer S20 som en hybrid mellan traditionell och taktisk design. Detta moderna vapen ger jägaren flexibilitet och anpassningsförmåga som aldrig tidigare skådats i branschen. Med dess modulära konstruktion kan man snabbt och enkelt byta mellan olika konfigurationer och anpassa vapnet efter det specifika jaktbehovet. Sako S20 representerar en ny era inom jakt, där funktionalitet och personlig anpassning går hand i hand.

Sidan innehåller annonslänkar

Spec Sako S20 Precision

  • Kaliber: .308 Win, eller 6,5mm
  • Magasinkapacitet: 5 skott
  • Piplängd: 51cm eller 61cm
  • Gänga: 5/8 x 24
  • Pris: Cirka 25 000kronor
sako s20 precision

Sako S20 Precision

Sako S20 Precision är mer än bara ett jaktvapen – det är en verklig spelväxlare för både jägare och precisionsskyttar. Detta vapen, som kommer från den finska tillverkaren Sako, är känt för sin oöverträffade precision och pålitlighet.

Recension & Omdöme

När du håller i Sako S20 Precision känner du direkt dess lätta vikt och balans. Dess modulära design gör att du kan anpassa vapnet med olika kolv och grepp, vilket gör det möjligt att skräddarsy det efter dina egna preferenser och behov. Justerbar ergonomi, inklusive justerbart avtryck, kindstöd och skjutlängd, ger ytterligare bekvämlighet och anpassningsförmåga.
När du skjuter med Sako S20 Precision märker du omedelbart dess kalla smidda pipa och V-Bedding system, vilket ger ökad upprepning och precision. Vapnet kommer med två pipprofiler, en tunnare fluted profil för jakt och en semi-tung o-fluted profil för precisionsskytte. Detta ger dig möjligheten att snabbt och enkelt växla mellan jakt- och precisionsskyttekonfigurationer.
Sako S20 Precision finns tillgängligt i olika kalibrar och kan vara blued eller Cerakote-behandlad för väderbeständighet. Dessutom är Sako S20-magasin gjorda av glasfiberförstärkt komposit och kan rymma 5 eller 10 skott.

Kort sagt, att använda och skjuta med Sako S20 Precision är en upplevelse av precision, anpassningsförmåga och tillförlitlighet. Oavsett om du är en jägare eller tävlingsskytt, erbjuder detta vapen den flexibilitet och prestanda du behöver för att lyckas.

Sammantaget är Sako S20 Precision ett utmärkt val för både jägare och tävlingsskyttar. Det kombinerar flexibiliteten hos ett jaktgevär med precisionen av ett tävlingsgevär, och dess modulära design gör det möjligt att anpassa vapnet efter varje skytts specifika behov och preferenser. Dessutom är vapnets robusta konstruktion och högkvalitativa material en garanti för långvarig prestanda och tillförlitlighet.

Frågor och svar

Frågor och svar

Vad är det unika med Sako S20 Precision?

Sako S20 Precision är ett hybridgevär, designat för att anpassas efter skyttens preferenser och livsstil. Dess modulära struktur tillåter snabb och enkel anpassning med olika stockar och grepp.

Vilket material används i chassit på Sako S20 Precision?

Chassit i Sako S20 Precision är tillverkat av flygplansaluminium, vilket absorberar rekylkrafter för ökad precision och robusthet.

Är ergonomin på Sako S20 Precision justerbar?

Ja, Sako S20 Precision har justerbar ergonomi, inklusive en justerbar avtryckare som kan flyttas både bakåt och framåt, ett snabbt justerbart kindstöd och kolvförlängningsbrickor.

Är Sako S20 Precision lämpligt för både jägare och tävlingsskyttar?

Ja, Sako S20 Precision är ett mångsidigt gevär som passar både för jakt och tävlingsskytte tack vare dess unika funktioner och anpassningsmöjlighete

Bra Jaktbutiker

Flera bra jaktbutiker

astrosweden
pnjakt
RevolutionRace

Läs de senaste jaktnyheterna

Vi har 30 års erfarenhet

Vi har ett team av både jägare, fiskare och friluftsmänniskor.