PNjakt

pnjakt

PNjakt omdöme och rabatter 2024

En aktör som gjort sig ett namn inom jaktsektorn är PNJakt, en populär onlinebutik för jaktutrustning i Sverige. Men vad säger kunderna verkligen om PNJakt? Och vilka rabatter och erbjudanden kan du dra nytta av när du handlar där? I denna artikel kommer vi att granska kundrecensioner för att ge dig en klarare bild av PNJakts rykte. Vi kommer också att titta på de olika rabatter och erbjudanden som de erbjuder, för att hjälpa dig att få mest valuta för dina pengar.

Sidan innehåller annonslänkar

Kundrecensioner för PNJakt

Som en passionerad jägare har jag personligen handlat från PNJakt flera gånger och min erfarenhet har varit övervägande positiv. Låt mig dela med dig av några av mina observationer.

Produktutbud: En av de saker jag uppskattar mest med PNJakt är deras breda sortiment av produkter. Oavsett om du letar efter jaktvapen, ammunition, jaktkläder, optik eller till och med värmekläder, har PNJakt det mesta. Detta sparar tid eftersom jag inte behöver bläddra igenom flera webbplatser för att hitta vad jag behöver.

Produktkvalitet: Jag har alltid varit nöjd med kvaliteten på produkterna jag har köpt från PNJakt. De verkar noga välja vilka varumärken de lagerför, vilket ger mig förtroende för att jag köper hållbara och pålitliga produkter.

Priser och rabatter: PNJakts priser är konkurrenskraftiga, och de erbjuder ofta rabatter och kampanjer. Jag rekommenderar att registrera dig för deras nyhetsbrev för att få information om kommande reor och exklusiva erbjudanden.

Kundservice: Jag har kontaktat PNJakts kundservice ett par gånger och har alltid fått snabb och hjälpsam service. De verkar genuint angelägna om att lösa eventuella problem och svara på frågor.

Leveranstid: När det gäller leveranstid har mina beställningar oftast kommit inom den angivna tidsramen. Det har varit ett par tillfällen när leveransen har försenats, men jag har alltid blivit informerad om detta i god tid.

Som med alla onlinebutiker finns det rum för förbättringar. Jag skulle uppskatta mer detaljerade produktbeskrivningar och fler kundrecensioner på deras webbplats. Men överlag är jag mycket nöjd med mina erfarenheter av att handla på PNJakt och skulle inte tveka att rekommendera dem till andra jägare.

Vårt betyg

PN jakt

Omdöme PNjakt

En av de bästa jaktbutikerna i år

  • Trustpilot 4.4
  • Vårt Betyg 4.7

PNJakt är en välrenommerad onlinebutik för jaktutrustning baserad i Sverige, med ett imponerande 4-stjärnigt betyg på Trustpilot. Baserat på över 5,976 kundrecensioner, verkar det som att många jägare värderar PNJakts breda utbud av produkter och deras utmärkta kundservice.

Det är också värt att notera att PNJakt inte bara säljer produkter, utan de demonstrerar också hur man använder dem via deras YouTube-kanal. De har till exempel lagt upp videor där de demonstrerar Eberlestock Justone J34 och testar Tikka T1x. Dessa videor ger potentiella kunder möjlighet att se produkterna i aktion innan de köper, vilket kan vara mycket användbart.

Trots detta finns det för närvarande inga kundrecensioner tillgängliga för PNJakt på andra webbplatser som Yelp och Showmelocal. Detta kan bero på att de främst är en e-handelsbutik, och kanske inte har lika mycket fysisk närvaro som andra företag.

Överlag verkar PNJakt vara ett populärt val för jägare som söker kvalitetsutrustning och tillbehör online. Med deras höga betyg på Trustpilot och informativa YouTube-videor är det tydligt att de strävar efter att ge sina kunder bästa möjliga shoppingupplevelser.

Pnjakt

KONTAKTUPPGIFTER

0696-681500
pnjakt@pnjakt.se

Öppettider
Mån – Fre 10.00 – 17.00
Företagsuppgifter:
PN Jakt AB
Gullbacksvägen 3
844 32 HAMMARSTRAND

Rabatter Pnjakt

Här hittar ni alltid de senaste rabatterna och erbjudanden från Pnjakt

Få 5% rabattkod från PN Jakt!

Gäller när du börjar prenumerera på nyhetsbrevet

Rea Pnjakt

Upp till 50 % rabatt

PN jakt

Redaktionen Jaktreview.se

Frågor och svar

Frågor och svar

Vad säljer PNJakt?

PNJakt är en onlinebutik som specialiserar sig på jaktutrustning. De erbjuder ett brett sortiment av produkter, inklusive vapen, ammunition, kläder, optik och hundutrustning.

Hur är kvaliteten på PNJakts produkter?

Baserat på kundrecensioner och personlig erfarenhet, är kvaliteten på PNJakts produkter hög. De lagerför varumärken som är kända för sin hållbarhet och pålitlighet.

Erbjuder PNJakt några rabatter eller erbjudanden?

Ja, PNJakt erbjuder ofta rabatter och kampanjer på sina produkter. Det bästa sättet att hålla sig uppdaterad om dessa erbjudanden är att registrera sig för deras nyhetsbrev.

Hur är PNJakts kundservice?

Kundrecensioner indikerar att PNJakts kundservice är snabb och hjälpsam. De verkar angelägna om att lösa eventuella problem och svara på frågor.

Bra Jaktbutiker

Flera bra jaktbutiker

astrosweden
pnjakt
RevolutionRace

Läs de senaste jaktnyheterna

Vi har 30 års erfarenhet

Vi har ett team av både jägare, fiskare och friluftsmänniskor.