Airsoft pistol

Airsoft pistol bäst i test 2024

Bästa Airsoft pistol 2024

Airsoftpistoler är en populär typ av replikvapen som används i airsoftspel. Dessa vapen avfyrar små plastkulor, kända som ”BBs”, genom att använda olika drivsystem som fjädrar, gas eller elektricitet. Trots att de liknar riktiga skjutvapen i utseende och hantering, är airsoftpistoler designade för att vara både säkra och lagliga att använda i spel och rekreation. De är ett utmärkt sätt att njuta av spänningen med tävlingsinriktade skjutspel utan riskerna och konsekvenserna som kommer med riktiga skjutvapen. Här hittar ni årets bästa airsoft pistoler.

Umarex glock 34 gen4 deluxe co2 6mm
Cirka Pris 4100 kr

Umarex glock 34 gen4 deluxe co2 6mm

Umarex är ett välkänt varumärke inom airsoftvärlden, känd för sin höga kvalitet och autentiska repliker.
Att använda Glock 34 Gen4 Deluxe känns otroligt realistiskt. Dess vikt och balans ligger nära originalet, vilket ger en autentisk upplevelse när du hanterar den. Pistolen är tillverkad av hållbar plast och metall, vilket bidrar till dess robusthet och långvariga prestanda. När det gäller prestanda, skjuter denna airsoftpistol med imponerande precision och kraft, vilket gör den till ett utmärkt val för både nybörjare och erfarna spelare.
En fördel med denna modell jämfört med konkurrerande produkter är dess CO2-drivna mekanism, vilket ger en kraftfull rekyl och en ökad realism i spelet. Fördelarna inkluderar dess realistiska design, pålitliga prestanda och robusta konstruktion. Det ger en verklig känsla av ägande och användning av en riktig Glock 34.
Kundrecensioner för denna modell är övervägande positiva, med många som berömmer dess noggrannhet och byggkvalitet. Baserat på dessa recensioner skulle jag ge Umarex Glock 34 Gen4 Deluxe en poäng på 4,8 av 5.

Vårt betyg

Se pris
Cybergun desert eagle full auto poker edition blowback co2 6mm
Cirka Pris 3500 kr

Cybergun desert eagle full auto poker edition blowback co2 6mm

Cybergun är ett framstående märke i airsoftvärlden, känt för sina träffsäkra airguns. Att hålla Desert Eagle Full Auto Poker Edition i handen ger en omedelbar känsla av kvalitet. Den har en rejäl vikt och storlek som ger en autentisk känsla. Pistolen är tillverkad av hållbar metall, vilket bidrar till dess robusthet och lång livslängd. Desert Eagle Full Auto Poker Edition presterar utmärkt. Dess fullautomatiska funktion och blowback-mekanism erbjuder en realistisk upplevelse, samtidigt som den levererar både kraft och precision. En fördel med denna modell jämfört med konkurrerande produkter är dess unika ”Poker Edition” design, samt dess fullautomatiska funktion som sätter den i en klass för sig själv. Fördelarna inkluderar dess autentiska känsla, robusta konstruktion, och utmärkta prestanda, vilket gör den till ett utmärkt val för alla airsoftentusiaster.
Baserat på kundrecensioner och allmänna åsikter om produkten, skulle jag ge Cybergun Desert Eagle Full Auto Poker Edition Blowback CO2 6mm en poäng på 4.7 av 5.

Vårt betyg

Se pris
Asg dan wesson 4 silver co2 6mm
Cirka Pris 1700 kr

Asg dan wesson 4 silver co2 6mm

Jag har haft nöjet att prova ASG Dan Wesson 4 Silver CO2 6mm, och jag måste säga att det var en upplevelse utöver det vanliga. ASG, ett välkänt varumärke inom airsoftvärlden, levererar återigen en produkt av hög kvalitet. Denna airsoftpistol känns otroligt realistisk i handen. Den är tillverkad av hållbart metallmaterial vilket ger den en solid och robust känsla. Den ligger perfekt i handen och dess balanserade vikt bidrar till en autentisk upplevelse. ASG Dan Wesson 4 Silver skjuter med imponerande precision och styrka, vilket gör den till ett utmärkt val för både nybörjare och erfarna airsoftspelare. Dess prestanda står sig starkt mot konkurrerande produkter på marknaden. En av de stora fördelarna med denna pistol är dess effektiva CO2-drift. Detta ger den en konsekvent och pålitlig prestanda, vilket är en stor fördel i intensiva airsoftmatcher.
Kundrecensionerna för denna produkt verkar övervägande positiva, med många som hyllar dess realistiska känsla och högkvalitativa konstruktion. Jag skulle personligen ge ASG Dan Wesson 4 Silver CO2 6mm en stark 4.6 av 5.0. Denna airsoftpistol erbjuder en fantastisk kombination av prestanda, kvalitet och värde för pengarna.

Vårt betyg

Se pris
Umarex walther ppq m2 blowback gbb 6mm
Cirka Pris 3000 kr

Umarex walther ppq m2 blowback gbb 6mm

Umarex Walther PPQ M2 Blowback GBB 6mm är en airsoftpistol som jag nyligen hade chansen att prova. Umarex, ett företag känt för sina högkvalitativa airsoftprodukter, har verkligen lyckats med denna modell. När jag först höll i pistolen märkte jag direkt dess robusta konstruktion och autentiska känsla. Den är tillverkad av både polymer och metall, vilket ger den en realistisk vikt och hållbarhet. Att använda Walther PPQ M2 är en fröjd. Den har en stark blowback-mekanism som ger en övertygande rekyl, och dess precision och pålitlighet gör den till en utmärkt partner på airsoftbanan. Jämfört med andra produkter på marknaden, så skiljer sig Umarex Walther PPQ M2 ut med sin fantastiska balans mellan prestanda och pris. Dessutom, tack vare sin gasdrivna mekanism, erbjuder den en konsekvent och effektiv prestanda. Fördelarna med denna pistol är många. Den har en utmärkt byggkvalitet, stark prestanda och är bekväm att hålla och använda. Dess realistiska blowback ger en extra dimension till airsoftspelandet.

Baserat på kundrecensionerna och min personliga erfarenhet skulle jag ge Umarex Walther PPQ M2 Blowback GBB 6mm en stark 4.7 av 5.0. Detta är en airsoftpistol som levererar på alla fronter, och är väl värd att överväga för alla seriösa airsoftspelare.

Vårt betyg

Se pris
Umarex beretta mod 92 gbb 6mm desert tan
Cirka Pris 3300 kr

Umarex beretta mod 92 gbb 6mm desert tan

Jag har ävenhaft möjlighet att testa Umarex Beretta Mod 92 GBB 6mm Desert Tan, en airsoftpistol som verkligen imponerar. När du först tar i denna pistol märker du direkt dess robusta konstruktion. Den är tillverkad av en kombination av polymer och metall, vilket ger den en solid känsla och autentisk vikt. Att använda Beretta Mod 92 är både spännande och belönande. Dess gasdrivna mekanism ger en stark blowback-effekt, vilket ökar realismen och gör varje skott till en njutning. Denna pistol presterar exceptionellt väl. Dess precision och pålitlighet gör den till ett utmärkt val för alla airsoftspelare, oavsett erfarenhetsnivå. Jämfört med andra produkter på marknaden, står Beretta Mod 92 starkt tack vare dess realistiska design, starka prestanda och hållbara konstruktion. Dessutom erbjuder dess unika Desert Tan-färg en estetisk fördel, vilket gör den till ett utmärkt val för de som vill sticka ut på airsoftbanan. Fördelarna med denna airsoftpistol är många. Dess autentiska känsla, starka prestanda och hållbara konstruktion gör den till ett utmärkt val för alla som söker en pålitlig och effektiv airsoftpistol.
Baserat på mina egna erfarenheter och de positiva kundrecensionerna, skulle jag ge Umarex Beretta Mod 92 GBB 6mm Desert Tan en stark 4.6 av 5.0. Detta är en airsoftpistol som verkligen levererar på alla fronter och erbjuder utmärkt valuta för pengarna.

Vårt betyg

Se pris
Army armament r32 1911 gbb dual tone
Cirka Pris 1700 k

Army armament r32 1911 gbb dual tone

Nyligen fick jag tillfället att prova Army Armament R32 1911 GBB Dual Tone, en airsoftpistol som verkligen lever upp till sitt rykte. Army Armament är kända för att skapa prisvärda och pålitliga airsoftprodukter. Pistolen är tillverkad av en kombination av metall och polymer vilket ger den en autentisk tyngd och robusthet. Dess dual tone finish ger den ett unikt och attraktivt utseende. Att använda R32 1911 är en riktig upplevelse. Dess gasdrivna mekanism ger en stark blowback-effekt, vilket ökar realismen och gör varje skott till en njutning. R32 1911 presterar exceptionellt bra. Dess precision och pålitlighet, tillsammans med dess bekväma grepp, gör den till ett utmärkt val för både nybörjare och erfarna airsoftspelare. Jämfört med konkurrerande produkter, erbjuder R32 1911 en rad fördelar. Dess robusta konstruktion, starka prestanda och attraktiva design gör den till ett utmärkt val. Dessutom, eftersom den är så lätt att underhålla och har en lång livslängd, erbjuder den fantastiskt värde över tid. Fördelarna med denna airsoftpistol är många. Dess realistiska känsla, starka prestanda, hållbara konstruktion och attraktiva design gör den till ett utmärkt val för alla som söker en pålitlig och effektiv airsoftpistol.

Baserat på mina egna erfarenheter och andra kundrecensioner, skulle jag ge Army Armament R32 1911 GBB Dual Tone en stark 4.6 av 5.0. Detta är en airsoft pistol som verkligen levererar på alla fronter och erbjuder utmärkt valuta för pengarna.

Vårt betyg

Se pris

Så har vi testat

Vi har främst tittat och jämfört dessa punkter

 • Pris
 • Precision
 • Kraft
 • Recensioner

För att jämföra airsoftpistoler följde vi dessa steg:

 1. Urval: Samlade in olika modeller från pålitliga tillverkare.
 2. Tekniska Specifikationer: Granskade varje pistols tekniska data, inklusive typ, FPS, magasinets kapacitet och vikt.
 3. Praktiska Tester: Utförde skjuttester för att bedöma precision, räckvidd, kraft och tillförlitlighet.
 4. Design och Byggkvalitet: Utvärderade material, byggkvalitet och ergonomi.
 5. Användarrecensioner: Läste användarrecensioner för att identifiera långsiktiga prestanda och tillförlitlighet.
 6. Prisjämförelse: Jämförde priset med prestandan för att bedöma värde för pengarna.

Genom denna process kunde vi ge en omfattande jämförelse av varje airsoftpistol.

Test av airsoft pistoler

Jämförelse av

Här kan ni enkelt jämföra alla produkter som vi har valt att titta närmare på. Man bör alltid jämföra och läsa recensioner innan man gör ett köp. Speciellt om det är lite dyrare produkter.

ProduktCirka prisBetygUtgångshastighetTill butik
Umarex glock 34 gen4 deluxe co2 6mm4100 kr4,8/5100m/sSe pris
Cybergun desert eagle full3500 kr4,7/5110m/sSe pris
Asg dan wesson 4 silver co2 6mm1700 kr4,6/5130m/sSe pris
Umarex walther ppq m2 blowback gbb 6mm3000 kr4,6/5100m/sSe pris
Umarex beretta mod 92 gbb 6mm desert tan3300 kr4,6/5Se pris
Army armament r32 1911 gbb dual tone1700 kr4,6/5100m/sSe pris
Kopguide airsoftpistol

Köpguide Jaktjacka

Att välja rätt airsoftpistol kan kännas som en överväldigande uppgift, särskilt om du är ny i sporten. Det finns en mängd olika modeller och märken att välja mellan, alla med sina egna unika egenskaper och fördelar. Nedan följer en mer detaljerad guide som hjälper dig att navigera genom de viktigaste aspekterna att tänka på när du ska köpa din första airsoftpistol.

Typ av airsoft pistol

Först och främst behöver du avgöra vilken typ av airsoftpistol som passar bäst för dina behov. De tre huvudtyperna är fjäderdrivna (spring), gasdrivna och elektriska (AEG).

Fjäderdrivna pistoler är den mest grundläggande typen av airsoftvapen. De är relativt billiga och enkla att använda, men de kräver att du manuellt spänner vapnet för varje skott, vilket kan vara tidskrävande och otympligt mitt i en match.

Gasdrivna pistoler å andra sidan drivs av ett gaspatronsystem, vilket ger dem möjlighet att avfyra flera skott i snabb följd. Många av dessa modeller har även en blowback-funktion, vilket innebär att sliden rör sig fram och tillbaka när du skjuter, vilket ger en känsla av realism. Dessa typer av vapen kan dock vara dyrare än fjäderdrivna alternativ, och de kräver regelbunden fyllning av gas.

Elektriska airsoftpistoler, eller AEGs, drivs av ett laddningsbart batteri och kan skjuta i både semi- och fullautomatiska lägen. Dessa vapen är mycket populära bland airsoftspelare på grund av deras pålitlighet och användarvänlighet. De kan dock vara dyrare än de två andra alternativen.

Pris
Priset på airsoftpistoler kan variera kraftigt beroende på typ, kvalitet och märke. Som nybörjare kanske du inte vill spendera för mycket pengar till att börja med. Det kan vara frestande att gå för det billigaste alternativet, men kom ihåg att du ofta får vad du betalar för. En billig pistol kan sluta kosta dig mer i det långa loppet om den ständigt behöver repareras eller bytas ut. Satsa på en modell som är prisvärd men ändå av god kvalitet.

Kvalitet och tillverkare
Det finns många tillverkare av airsoftpistoler, och kvaliteten kan variera stort mellan dem. Innan du gör ditt köp är det viktigt att du forskar om olika märken och läser recensioner från andra spelare. Vissa tillverkare är kända för att producera högkvalitativa, pålitliga vapen, medan andra kanske inte lever upp till samma standard.

Storlek och vikt
En annan faktor att överväga är storleken och vikten på pistolen. Du vill ha en pistol som känns bekväm i din hand och inte är för tung att bära runt under längre perioder. Om möjligt, försök att prova flera olika modeller innan du bestämmer dig för att se vilken som passar bäst för din handstorlek och styrka.

FPS
FPS står för ”fot per sekund” och mäter hur snabbt BBs kommer ut ur pistolen. Högre FPS kan innebära mer kraft och bättre räckvidd, men det är inte alltid bättre. Många airsoft-spelfält har strikta gränser för hur hög FPS ett vapen får ha, så det är viktigt att kontrollera dessa regler innan du gör ditt köp. Dessutom kan en högre FPS vara farligare och orsaka mer skada om du träffar någon på nära håll.

Tillbehör och uppgraderingar

Slutligen bör du tänka på vilka tillbehör och uppgraderingar du kanske vill ha till din pistol. Vissa modeller kommer med inbyggda tillbehör som sikten och ljus, medan andra ger dig möjlighet att lägga till egna.

ffff

Bästa airsoft pistolen
Bästa airsoftpistolen

Så använder du en airsoftpistol

Att använda en airsoftpistol kan verka komplicerat i början, men med lite övning blir det snabbt andra naturen. Här är en steg-för-steg guide för att hjälpa dig att komma igång:

 1. Säkerhet Först: Innan du ens börjar ladda din airsoftpistol, se till att du har rätt skyddsutrustning. Detta inkluderar skyddsglasögon och eventuellt ansiktsskydd. Skyddsglasögonen ska vara speciellt designade för airsoft och kunna motstå direkta träffar.
 2. Kontrollera Din Pistol: Försäkra dig om att din pistol är i gott skick. Kontrollera att inga delar är skadade eller lösa. Om du använder en gasdriven pistol, kontrollera att du har tillräckligt med gas.
 3. Ladda Din Pistol: För att ladda din airsoftpistol, kommer du behöva fylla magasinet med BBs. Hur detta görs varierar beroende på din specifika modell, så det är bäst att konsultera din bruksanvisning. Generellt sett kommer du att behöva dra ner fjädern på magasinet, lägga i BBs och sedan släppa fjädern för att trycka BBs uppåt.
 4. Sätta i Magasinet: När ditt magasin är laddat, sätt tillbaka det i pistolen. Se till att det är ordentligt infört och säkrat på plats.
 5. Spänna Pistolen: Om du använder en fjäderdriven pistol, kommer du behöva spänna den innan du kan skjuta. Detta görs genom att dra tillbaka sliden tills du känner ett klick. För gas- och eldrivna pistoler, kan detta steg hoppas över.
 6. Sikta och Skjut: Nu är du redo att sikta och skjuta. Håll pistolen med båda händerna, sikta på din måltavla och tryck försiktigt på avtryckaren. Kom ihåg att alltid vara medveten om vad som finns bakom ditt mål och aldrig sikta eller skjuta mot någon som inte har lämplig skyddsutrustning.
 7. Säkerhet Efter Användning: När du är klar med att skjuta, se till att ta ut magasinet och tömma kammaren på eventuella kvarvarande BBs. Sätt på säkerhetslåset om din pistol har ett, och förvara vapnet på en säker plats.

Kom ihåg att alltid behandla din airsoftpistol som om den vore laddad, även om du vet att den inte är det. Hantera den med respekt och följ alltid lokala lagar och regler när det gäller transport och användning av airsoftvapen.

Redaktionen

Jaktreview.se

Frågor och svar

Frågor och svar

Vad är en airsoftpistol?

En airsoftpistol är en replika av en riktig pistol som används i airsoftsporten. De skjuter plastkulor, kallade BBs, och används för att simulera militära och polisiära scenarier.

Vilka olika typer av airsoftpistoler finns det?

Det finns tre huvudtyper av airsoftpistoler: fjäderdrivna (spring), gasdrivna och elektriska (AEG). Fjäderdrivna pistoler kräver att du manuellt spänner varje skott, medan gasdrivna och elektriska pistoler kan skjuta flera skott i snabb följd.

Är airsoftpistoler farliga?

Även om airsoftpistoler inte är lika farliga som riktiga vapen, kan de fortfarande orsaka skador om de inte används korrekt. Det är viktigt att alltid bära lämplig skyddsutrustning, inklusive skyddsglasögon, när du spelar airsoft.

Hur mycket kostar en airsoftpistol?

Priset på en airsoftpistol kan variera mycket beroende på typ, märke och kvalitet. Billigare modeller kan kosta så lite som några hundralappar, medan mer avancerade modeller kan kosta flera tusen kronor.

Bra Jaktbutiker

Flera bra jaktbutiker

astrosweden
pnjakt
RevolutionRace

Läs de senaste jaktnyheterna

Vi har 30 års erfarenhet

Vi har ett team av både jägare, fiskare och friluftsmänniskor.